Styling tips: 5 idei de outfituri pentru weekend

Weekendurile de vară sunt parcă mai așteptate decât cele din celelalte sezoane, nu-i așa? Pentru că se-ntâmplă aproape în fiecare sfârșit de săptămână câte ceva cu potențial de pus bine în cutia cu amintiri – micile escapade la mare, la munte, la bunici, în oraș cu prietenii. Așa că ne-am gândit să-ți dăm câteva idei de styling pentru aceste zile. Și ne-am concentrat pe rochii – piesele-cheie ale acestui sezon. 

Cu accente sport

Un buclet hat și o borseră sunt item-urile perfecte pentru a accesoriza o rochie vara aceasta. Cu atât mai bine dacă e vorba despre o rochie cu imprimeu. Alege o rochie loose-fit, midi ori chiar una mini, adaugâ-i un bucket hat și deja ai obținut un look cât se poate de actual. 

outfituri weekend

Minimal

Rochia cu imprimeu polka dots va arată actual dacă o accesorizezi minimal. Poart-o cu o geantă clean-cut geometrică ori una cu baretă scurtă retro, cu papuci vârf pătrat, sandale fără toc ori saboți. 

Splash of colour

O rochie cu imprimeu floral, care la prima vedere ți s-ar părea old and faded, poate arăta foarte stylish dacă o accesorizezi cum se cuvine. Poart-o cu sneakers, cu flip-flops ori teniși și cu o baguette bag sau, ca în imaginea de mai jos, cu o poșetă din mărgele. 

Transparență

Rochia lungă, ușor transparentă, pare să fie cea mai bună alegere pentru zilele toride. Păstrează accesorizarea minimală, o pereche de sandale cu barete fine, balerini nude ori albi și un coș din rafie sau o micro-poșetă sunt suficiente.

Pretty mini

Nicio vară fără rochiile mini. Iar vara aceasta sunt parcă mai cool ca oricând. Poartă-le cu botine cu vârf pătrat, cu saboți ori șlapi. Adaugă un rucsac și o pălărie dacă vrei să transformi look-ul într-unul de festival.

Foto: hepta.ro