Styling tips: 5 idei de outfituri pentru weekend

idei de outfituri

Cu ce mă îmbrac weekendul acesta? E una dintre întrebările care probabil își face loc încă de azi în „prioritățile“ tale pentru următoarea mini-vacanță. Iată câteva idei de outfituri și de styling de care te poți folosi zilele acestea. 

Pantalonii cu talie înaltă

Până acum probabil ai purtat pantalonii cu talie înaltă jonglând cu tricourile, cămășile și maiourile, ei bine, de-acum încolo, vremea îți va permite să introduci în styling mult așteptatul layering. Alege un sweatshirt oversized cu imprimeu grafic și poartă-l cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă loose fit. 

Sacoul oversized

Sacoul supradimensionat este una dintre piesele-cheie ale sezonului. Partă-l cu fuste mini și saboți, cu fuste midi și flip-flops ori cu pantaloni scurți cu talie înaltă. 

idei de outfituri

Flower power

Un trenci cu imprimeu floral oversized, o rochie supradimensionată cu mâneci voluminoase, sunt fouă dintre piesele must-have toamna aceasta. Poartă-le cu pantofi de inspirație masculină ori cu botine cu design arhitectural.

Asimetriile

Unul dintre microtrendurile cool ale acestui sezon sunt asimetriile. Fie că vorbim de croială ori de asimetria dată de color-blocking, un outfit compus din piese asimetrice va fi negreșit actual și va avea un vibe effortless.

Dantela

O rochie din dantelă pe care în mod normal ai purta-o la un party, poate funcționa și într-un outfit de zi, purtată cu pantaloni și o maletă. Iar acă îți place ideea și vrei s-o aplici weekendul acesta, înlocuiește maleta cu o cămașă albă, cu guler ascuțit. 

Foto: hepta.ro