(P) Style Tips: Cum porți costumul de baie în această vară

intro123

Este nepermis să treacă vara fără să mergi măcar o dată la mare sau să treci pe la piscină. Indiferent de situație, am găsit alternativele perfecte de costum de baie (cu tot cu accesoriile asortate, bineînțeles):

La plajă

b123

Pentru zilele la plajă îţi propun un costum de baie din două piese, stil bikini, precum cel de mai jos (l-am reperat în noua colecţie TEX, exclusiv la Carrefour!). E perfect şi pentru sesiuni de bronzat, dar şi pentru înot sau diverse activităţi – şnururile care se prind în jurul gâtului oferă îndeajuns de multă susţinere bustului în caz că ai poftă să încerci un joc de volei pe nisip, în timp ce slipul este ţinut în loc nu de şnururi care s-ar putea desface (dacă te-a măturat şi pe tine vreodaă un val neaşteptat în mare, ştii despre ce vorbesc), ci de barete elastice rezistente, într-o nuanţă contrastantă.

Pentru un efect cool, poţi juca un joc de mix-and-match cu o altă pereche de bikinilook-ul neasortat emană un aer chic lipsit de efort. Ce zici de un slip alb imaculat (perfect mai ales dacă intenţionezi să leneveşti pe șezlong cu un cocktail în mână)?

La plajă, asortează o pereche de flip flops într-o nuanţă dulce de fuchsia, pe care îi poţi schimba cu nişte espadrile cool (plus o rochie de plajă cu print identic cu cel al costumului de baie), pentru momentele în care mergi la masă.

Bineînţeles, un accesoriu capilar este indispensabil la plajă – în locul unei pălării, îţi propun un turban din bumbac. În completarea look-ului, vino cu o geantă încăpătoare, cu print în degradé, şi o pereche de ochelari de soare statement, şi sari peste orice fel de bijuterii sau alte accesorii.

La piscină

13410543_10154193162943119_32606419_o

Costumele de baie cu sutien stil bandeau sunt ideale pentru busturile de dimensiuni mici şi medii, iar eu mi-am găsit favoritul pentru vara aceasta – un model bleumarin cu print cu ananas (din colecţia TEX, exclusiv la Carrefour).

Dacă îl găseşti şi tu simpatic, îţi sugerez să îl porţi, în momentele în care nu eşti în piscină sau tolănită pe un șezlong la soare, cu un top cu print similar, o pereche de pantaloni scurţi din in, sandale cu talpă ortopedică şi o pălărie cu bor XXL.

Nu uita de ochelarii de soare – eu îţi sugerez unii supradimensionaţi, cu alură retro – şi de geanta de plajă.

La pool party

c123

În cazul unei petreceri la piscină, care cel mai probabil se desfăşoară seara, nu trebuie să te temi de linii de bronz inestetice, aşa că poţi opta fără grijă pentru un costum de baie dintr-o singură piesă.

În colecţia TEX, exclusiv la Carrefour am găsit un astfel de costum care nu numai că este în tendinţe, graţie print-ului tropical, ci are şi o pereche de flip flops asortaţi! Poartă-l alături de o cămaşă din poplin supradimensionată (neapărat descheiată de sus până jos!), şi accesorii cool – cercei şi o broşă din plastic (prinde-o pe unul dintre colţurile gulerului cămăşii), ochelari de soare statement purtaţi în creştetul capului, şi o poşetă clutch într-o nuanţă tare (pe durata zilei, dacă ai de gând să vii la party direct de la piscină sau de la plajă, poţi înlocui clutch-ul cu o geantă supradimensionată cu detaliu din plasă).

SHOP THIS STORY: