Style tips: Ce purtăm de Paşte

unnamed

OK, ce-i drept, nu pune la fel de multe probleme precum un dress code black tie, însă o ocazie precum Paştele te poate face să te întrebi care este ţinuta potrivită. Dacă încă nu te-ai hotărât cum te îmbraci şi cum să accesorizezi un look potrivit, care să fie casual şi confortabil, dar în acelaşi timp, în spirit de sărbătoare, aruncă o privire peste sugestiile de mai jos:

În plus, tradiţia spune că de Paşte ar trebui să te îmbraci în haine noi, iar pe cele sugerate aici le poţi achiziţiona foarte simplu, online.

Pentru masa în familie

w3

Dacă urmează să iei masa în familie, cu părinţii sau diverse alte rude, cel mai bine este să mergi pe varianta unui outfit feminin şi cu tuşe elegante, însă eu îţi propun unul cu un twist – o rochie scurtă, purtată alături de o pereche de culottes, ambele în nuanţe dulci, vesele. Accesorizează cu o pereche de sandale care să echilibreze silueta creată de culottes, un bucket bag, şi câteva bijuterii minimaliste.

Pentru un picnic

w1

Cum vremea este atât de frumoasă, ai putea muta masa de Paște afară. În cazul în care organizezi un picnic sau pur și simplu o masă în aer liber, poți merge pe varianta unei rochii din poplin cu umerii dezgoliți, o geantă din pai, iar ca încălțăminte, un hibrid între espadrile și sneakers (mai exact, o pereche de teniși cu platformă XXL împletită). Nu uita de pălărie și de ochelarii de soare (un model cat eye arată excelent pe orice formă a feței, potențând trăsăturile feminine). O pereche de cercei sunt de-ajuns ca bijuterii, și perfecți pentru că nu te vor incomoda și nu riscă să se piardă pe afară, precum o brățară sau un inel.

Pentru vânătoarea de ouă

w2

Fie că o faci împreună cu cei mici, fie că ai organizat una alături de prietenii tăi, vânătoarea de ouă (clasice, din ciocolată, etc) este o activitate amuzantă care te scoate din rutina statului la masă o zi întreagă de Paște. Îți propun să porți un romper (salopetă scurtă) – ce zici de unul girly, cu volane? – o jachetă bomber din material ultra-subțire și vaporos, o pereche de sneakers într-o nuanță vie și bineînțeles, un bucket bag în care să păstrezi comorile găsite.

Un Paște fericit!

SHOP THIS STORY: