Style Inspiration: Rosie Huntington-Whiteley

De câte ori e surprinsă de paparazzi ieșind din apartamentul său din New York, plimbându-se sau, pur și simplu, făcându-și apariția la vreun eveniment, Rosie Huntington-Whiteley mai adaugă o ținută inspirațională pe lista fashionistelor de pretutindeni. Mixează piesele astfel încât să înglobeze cât mai multe tendințele actuale. Spre exemplu, iarna aceasta, am văzut-o purtând mantouri supradimensionate din blană ecologică, pantaloni din piele lăcuită, cizme înalte, ținutele ei traducând perfect tendițele sezonului trecut. Iată cum arată arsenalul ei de mixuri în această primăvară și cum te poți inspira din alegerile ei.

Toată ținuta pare scoasă de pe podiumurile sezonului. Avem costumul format din jacheta scurtă  și pantalonii cu talie înaltă, carouri, bască, pantofi albi, geantă XXL.

Una dintre ținutele pe care le-a stăpânit magistral în materie de styling. Trenduri? Rochia-furou, pantofii argintii din satin, total look-ul alb.

Am scris aici despre purtatul mai multor genți în același timp și despre borsetă. Un alt look pe care se pot studia tendințele actuale.

Dacă te-ai plictisit să-ți porți sacoul în varianta clasică, cum probabil s-a întâmplat și în cazul lui Rosie Huntington, marchează talia cu o centură ori o curea cu cataramă statement.

O altă ținută de seară fără cusur care amintește ușor de rochiile mini propuse de Saint Laurent sezonul trecut.

Costumul loose fit căruia îi alături o microborsetă va urca automat pe lista ținutelor cool.

Foto: hepta.ro