Style Inspiration: Kendall Jenner

Face parte din grupul modelelor cool, pe care le urmărești atât pe podiumuri, pe la evenimente, cât și pentru style inspiration. Ținutele ei de street style sunt aproape de fiecare dată un cumul de tendințe actuale, iar asta a trecut-o pe Kendall Jenner de-a lungul timpului pe lista to watch a fashionistelor de pretutindeni, dar și a designerilor – e una dintre muzele lui Lagerfeld –, care o solicită atât pentru prezentări, cât și pentru campanii de imagine. Atunci când nu susține mișcarea #FreeTheNipple, ținutele ei sunt cât se poate de generoase cu layerele – poartă costume, rochii foarte scurte ori lungi până-n pământ, jeanși cu talie înaltă, distressed ori jachete deconstruite din denim. Nu se ferește de asocieri riscante și experimentează în voie cu diferite stiluri.

Costumul alb loose fit, cu croi atipic, e perfect pentru un cocktail party în serile de vară. Apreciem micropoșeta Jacquemus și pantofii roșii care dau outfitului doza perfectă de culoare.

Această ținută e o una dintre clasicele verii și, deși aparent e simplă, accesoriile îi dau un aer sofisticat. Adaugă o canotieră și o geantă din rafie dacă te hotărăști s-o porți în vacanță.

Coafura poate fi un deal-breaker pentru orice ținută, iar Kendall Jenner pare să stăpânească și acest aspect suficient de bine.

Alege un accesoriu ușor riscant într-o ținută care ți se pare că are un aer cuminte ori prea banal. Acesta e un exemplu bun.

Accesoriile îți pot salva o ținută. Kendall Jenner poartă aici o rochie care ar fi putut foarte ușor să arate passe, dar micropoșeta și sandalele cu barete din plastic transparent au adus-o „la zi“.

E valabilă și aici teoria de mai sus. Pantalonii sunt piesa riscantă în acest ansamblu, puteau foarte ușor să arate demodat, dar jacheta deconstruită din denim, ochelarii și borseta dau un aer fresh întregului ansamblu.

Foto: hepta.ro