Style Inspiration: Heidi Klum

heidi klum

Dacă urmărești aparițiile publice ale lui Heidi Klum, observi aproape imediat că nu îi e teamă să poarte culori tari, că mizează mai mereu pe outfituri bold și că e suficient de relaxată să mai și greșească uneori. Așa că ne-am gândit să trecem în revistă câteva ținute pe care fostul model le-a purtat anul acesta și să facem o mică „radiografie“ a stilului ei.

All green

heidi klum

O reinterpretare a total look-ului poate fi o variantă când alegi o culoare tare, pe care nu vrei s-o „dezlănțui“ peste tot outfitul.

Metalic

heidi klum

Această salopetă cu paiete e felul lui Heidi Klum de-a ne da de înțeles că n-ar trebui să ne ferim de accentele metalice. Și nu doar pentru că au fost atât de prezente pe podiumuri în acest sezon, ci pentru că pe nimic nu scrie mai apăsat glam ca pe outfiturile with a touch of sparkle.

Double denim by Heidi Klum

heidi klum

Un combo pe care n-ar trebui să-l ocolești. Încă e pe lista tendințelor și suficient de cool să experimentezi cu diferite variante de denim. Semnătura ei fiind bustiera din dantelă și cureaua de insprație western.

All red

heidi klum

Paiete. Din nou. De data aceasta, varianta pentru zi. Avem aici un outfit-cheie, care poate fi purtat atât în timpul zilei, la un brunch ceva mai sofisticat, cât și la evenimente glam, de seară.

Fluid, de vară

heidi klum

Această rochie întărește cumva ce spuneam la început despre mixurile eterogene pe care le face Heidi Klum. Dacă îți dorești un look asemănător, înlocuiește geanta din piele cu una din rafie și obții un outfit perfect pentru vară.

Foto: hepta.ro