Style Inspiration: Gigi Hadid la New York Fashion Week

De regulă, sursa mea favorită de inspirație pentru outfituri sunt instantaneele de street style de la Săptămânile Modei, însă astăzi mi-au picat ochii pe un paparazzi snapshot cu Gigi Hadid și m-am îndrăgostit de ținuta ei!

Fotografia în cauză a fost făcută în timp ce Gigi pleca de la show-ul Jeremy Scott din cadrul New York Fashion Week. Gigi poartă top si pantaloni Jeremy Scott și un pardesiu Ports 1961, iar mai jos am găsit câteva piese extrem de similare, astfel încât outfitul ei să devină extrem de ușor de recreat.

Eu una ador paltoanele sau pardesiele lungi – mi se pare că oferă un aer misterios şi totodată sofisticat. Iar cele care au şi un cordon care să accentueze talia mi se par încă şi mai cool, pentru că au puterea de a contura o siluetă perfectă. Cel de mai jos (chiar dacă nu are un preţ prea accesibil) merită investiţia, pentru că îmbină elemente clasice cu detalii edgy (sub forma capselor de pe mâneci şi care înlocuiesc nasturii).

Trench coat Tibi – 5.935 lei – aici

Poţi recrea întocmai ţinuta lui Gigi, sau poţi purta puloverul de mai jos alături de jeanşi slim sau de o fustă creion până la genunchi – practic, poţi să asortezi orice piesă care echilibrează aspectul supradimensionat al puloverului. Alternativ, ai putea să îl porţi drapat pe spate, cu mânecile pe post de etolă/eşarfă.

Pulover Zara – 129,90 lei – aici

Pantalonii de mai jos sunt atât de confortabili încât nu o să îţi mai vină să porţi altceva în contextele casual. Perfecţi pentru brunch, pentru plimbări, pentru seri la cinema, sau, după cum demonstrează chiar Gigi Hadid, pentru când trebuie să alergi ziua prin oraş (în cazul ei, între două show-uri de la New York Fashion Week).

Pantaloni Zara – 89,90 lei – aici

Ochelari pentru văzut viaţa în roz… la propriu. Nu cred că mai e nevoie să te conving în vreun alt fel, nu?

Ochelari de soare Ray Ban – aici sau în magazinele Optiblu – preț la cerere

Îmi plac genţile rucsac pentru că poţi să le porţi fie pe umăr, cum sunt gândite, fie în mână, ca pe o geantă tote, şi în ambele cazuri arată la fel de cool.

Rucsac Guess – 415 lei – aici

De când a pus Kanye West pe podiumul Yeezy botine din plasă cu toc transparent, acest tip de pantof a explodat subit în popularitate. Poţi să le porţi în stilul lui Kim Kardashian, cu fuste strâmte trei sferturi, pe modelul lui Kylie Jenner, cu jeanşi cu talie înaltă, sau ca Gigi, cu pantaloni cu siluetă ultra-relaxată.

Botine GoJane – 160 lei – aici

Foto: hepta.ro