Style Icon: Rita Ora – 6 apariții care ne inspiră

Rita Ora este noua noastră pasiune în materie de styling. Cele mai recente apariții ale artistei reprezintă adevărate surse de inspirație, de la mixurile cromatice, la combinațiile de materiale. Iată 6 dintre outfiturile noastre preferate:

Rita Ora este una dintre artistele favorite ale tinerei generații, imaginea ei contribuind enorm la acest statut. Deși a fost întotdeauna pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete, cele mai recente apariții bat toate recordurile, așa cum prezența ei la The Voice a generat o audiență nemaivăzută pentru Australia. Pe lângă talentul muzical, Rita Ora a știut întotdeauna să își folosească toate atuurile, inclusiv trăsăturile cu iz exotic, cărora, de curând, prin colaborarea cu stilista Sarah Nearis, a reușit să le dea o notă de eleganță, ajungând la ceea ce ne place să numim maturitatea stilului.

O vizită în Paris a scos în lumina reflectoarelor câteva lookuri de care ne-am îndrăgostit. Mixurile cromatice și combinațiile de materiale ne arată din nou că nu mai putem vorbi neapărat, în zilele noastre, despre haine casual și haine de seară, dar și că, punându-ne creativitatea la bătaie, nimic nu e imposibil.

De exemplu, ai fi zis că o pereche de pantaloni cargo dintr-o textură metalică fuchsia, poate arăta atât de firesc ziua în amiaza mare, la o plimbare pe bulvard? Unde mai pui că este completată și de un top cu inserții argintii, și de o pereche de sandale cu barete subțiri.

Rita Ora

Însă nici piesele mai puțin glam nu sunt mai puțin surprinzătoare și spectaculoase. O maletă turquoise decupată în lateral poate face senzație dacă o asortezi cu o fustă cu un prin grafic și cu o borsetă într-o nuanță complementară. Ce zici de o pereche de pantofi masculini albi? Dar de o ținută all white, pentru un eveniment special?

Rita Ora

Profită de ultimele zile de vară și inspiră-te din stilul Ritei Ora pentru outfiturile tale, purtând culori, printuri și diverse texturi, cu ajutorul cărora să îți pui în evidență stilul și personalitatea.

Foto: hepta.ro