Style Diary – Michelle Obama

michelle obama

E știut faptul că Michelle Obama a avut mereu ținute potrivite cât a fost Primă Doamnă, mai mult, a încercat mereu să transmită un mesaj cu outfiturile ei și a ales de multe ori piese ale designerilor tineri pentru a-i promova. 

Dacă timpul petrecut la Casa Albă a venit la pachet cu reguli stricte în ceea ce privește vestimentația, acum, Michelle Obama are libertatea de a-și compune ținutele după bunul plac. Și profită din plin de asta. Zilele acestea, a purtat o rochie și o pereche de cizme Balenciaga la un interviu cu Sarah Jessica Parker despre cartea sa Becoming.

De la Jacqueline Kennedy nicio altă Primă Doamnă nu a mai avut un impact serios asupra modei și nu a fost în vizorul criticilor de modă și a publicului așa cum a avut Michelle Obama. Dar n-a fost singură în acest demers, a avut mereu alături un sfătuitor. Persoana care servea drept legătură între Prima Doamnă și designeri și care-i revizuia outfiturile a fost Ikram Goldman, managera buticului Ikram din Chicago. Potrivit designerilor implicați, nici unul dintre aceștia nu a avut contact direct cu doamna Obama – lucrau mereu după măsurătorile oferite de Goldman, iar apoi trimiteau hainele în Chicago. 

2009 – rochie Jason Wu 

2010 – top Jean Paul Gaultier

2011– rochie Barbara Tfank

2012 – rochie Barbara Tfank

2013 – rochie Jason Wu

2014

2015 – rochie cămașă Carolina Herrera

2016 – rochie Naeem Khan

2017 – rochie Jason Wu

2018 – rochie și cizme Balenciaga

Foto: hepta.ro