Story of a Home: În vizită la Sweet Paprika

A-Listers! Luna decembrie aduce multă bucurie și liniște pentru fiecare dintre noi deoarece petrecem timpul alături de cei dragi, în siguranță. De data aceasta spunem Story of a Home by Storia.ro alături de Gabriela Atanasov sau, așa cum este cunoscută în mediul online,: Sweet Paprika. Artistă, designer vestimentar și mamă, Sweet Paprika ne deschide ușa casei sale într-o atmosferă festivă, specifică acestei perioade. Descoperim o casă plină de povești, amintiri și momente speciale, pentru că aici Sweet Paprika și-a început viața de familie alături de soțul ei și de cei doi copii. Apartamentul este extrem de luminos, iar în fiecare colț al casei se găsește o pată de culoare care animă toată locuința.

Camera copiilor este un spațiu care a primit multă atenție pentru a îndeplini nevoia de spațiu, confort și creativitate a celor mici. Pășim într-o junglă cu animale sălbatice, pereți de cretă care așteaptă să fie desenați, jucării din lemn și mobilier modular realizat pe dimensiunile copiilor pentru a avea acces singuri la haine și jucării.

Bucătăria și living-ul sunt open space, iar asta oferă o senzație de libertate. La masă din bucătărie, Sweet Paprika se simte cel mai aproape de cei dragi, pentru că reușesc să se conecteze după o zi plină, iar pentru sărbători a ales să decoreze masa în tonuri de roșu închis și auriu.


Întreaga locuință este un curcubeu, însă în ceea ce privește decorul din baie, Sweet Paprika și-a dorit să tempereze energia casei printr-o baie în alb și negru. Atracțiile principale sunt cada victoriană și corpul de mobilier vintage care te trimit în timp.

Intră și tu în lumea Storia.ro, platforma cu cele mai multe anunțuri imobiliare din piață și hai să descoperim împreună Story of a Home!

Categorii Lifestyle

Categorii Video