Story of a Home: În vizită la Sorina Fredholm

Hey, A-Listers! Așa cum ne-am obișnuit, la finalul fiecărei luni spunem Story of a Home by Storia.ro. De această dată, Sorina Fredholm este cea care ne deschide ușa casei sale. Pășim într-un apartament ce reușește să transmită un aer metropolitan și să ne transpună pe timpul șederii în mondenul New York.

Sorina ne poftește în bucătăria ei, deoarece este pasionată de gătit și nu pierde ocazia de a prepara smoothie-uri sănătoase și delicioase cu un aspect de revistă. De aceea, decorarea bucătăriei s-a centrat pe eficiență și spațiu.

„Eclectică”, așa descrie gazda noastră într-un singur cuvânt locuința ei. O combinație de stiluri în care regăsim inspirația scandinavă și minimalistă, elemente de culoare, piese decorative vintage, toate inspirate din călătorii, filme și reviste.


Atunci când nu se află într-un studio de yoga, Sorina preferă să practice sportul preferat în living alături de câinii ei, înconjurată de fotografii, picturi și multă lumină.

O gazdă energică și primitoare, cu o locuință de poveste.

Intră și tu în lumea Storia, site-ul de imobiliare lansat de OLX, și hai să descoperim împreună the Story of a Home!

Sorina Fredholm – healthy living influencer, yoga instructor and recipe developer

Sorina a acumulat de-a lungul timpului o experiență profesională în domeniul wellness care i-a permis să își îmbogățească cunoștințele pe zona de nutriție și sport și să-și dezvolte pasiunea pentru un stil de viață sănătos. Alimentația echilibrată si sportul pe care le urmează de peste 10 ani o transformă într-un model pentru cei care își doresc să-și schimbe obiceiurile zilnice într-unele sănătoase.

Categorii Video