Story of a Home: În vizită la Sînziana Iacob


Hey, A-listers! Seria de vizite și interviuri Story of a Home by Storia.ro ne duce în vizită acasă la Sinziana Iacob. Asemenea personalității ei dinamice, locuința Sînzianei ne surprinde prin culoare, lumină și atenția la detalii. În apartamentul cu trei camere, blogger-ul și-a ales cu atenție un mobilier care să optimizeze spațiul și să întâlnească nevoia confortului personal cu cel profesional.

Începând cu bucătăria, în care întâlnim elementul central, și anume frigiderul, și continuând cu restul încăperilor, observăm că inspirația în ceea ce privește decorul sunt culorile.

Pentru că machiajul este activitatea preferată a Sînzianei, colțul de relaxare este cu siguranță camera de machiaj, care se bucură de o lumină perfectă și de elemente decorative ce îi conturează personalitatea și îi sporesc creativitatea.

Atunci când vorbim de elemente must have, prezente în fiecare locuință, pe lista Sînzianei se află patul cu baldachin și fototapetul cu nori.

Sinziana Iacob

Intră și tu în lumea Storia, site-ul de anunțuri imobiliare lansat de OLX, și hai să descoperim împreună the Story of a Home!

Categorii Video