Story of a Home: În vizită la Sânziana Pop (VIDEO)

A-Listers! Luna septembrie aduce un nou episod Story of a Home by Storia.roSuntem invitați într-o casă aflată în centrul Bucureștiului, unde, în mod surprinzător, lumina naturală și liniștea pun stăpânire pe întreaga locuință. Suntem curioși să descoperim casa gazdei noastre Sânziana Pop, mai ales că este pasionată de designul interior, pasiune pe care a concretizat-o în proiectul Visuell, apărut în urmă cu 7 ani. Procesul creativ al Sânzianei, precum și amprenta personală a acesteia să regăsesc în proiectele sale de design interior, decor de vitrine sau evenimente de gen.

Sânziana Pop

Story of a Home

Pătrundem, așadar, într-o locuință pe care Sânziana a gândit-o cu lux de amănunte. Atenția la detalii reprezintă expresia-cheie, care descrie cel mai bine această casă –  se poate observa nu doar prin eficientizarea spațiului, ci și prin alegerea cromaticii și a obiectelor decorative care oferă armonie și consistență fiecărei încăperi.

Am visat foarte mult la casa asta și o știam cu lux de amănunte până la ultimul butonaș și ultimul mâner, cu mult timp înainte să o găsesc.

Story of a Home

Story of a Home

Story of a Home

Story of a Home

Stilul scandinav este balansat de accentele lemnului ce se regăsesc în fiecare încăpere cu ajutorul elementelor de mobilier vechi recondiționate sau recuperate. Masa de cafea, cada, lemnul utilizat pentru confecționarea patului și a lavoarului, precum și masa din bucătărie, toate acestea sunt puncte de interes pe care Sânziana le-a utilizat în decorul casei sale.

Sunt destul de atentă la detalii și uneori îmi plac mai mult ele decât imaginea de ansamblu. Îmi place foarte mult momentul în care pun planta, păturica, în care aranjez pernele.

Story of a Home

Story of a Home

Story of a Home

Inspirația pentru decorul fiecărei camere și pentru imaginea de ansamblu a locuinței nu a avut o singură sursă în cazul gazdei noastre. Filmele, obiecte decorative, călătoriile sau alte case reprezintă sursa zilnică de inspirație a Sânzianei.

Eu cred că important e să îți creezi o bază și să te legi de tendințe doar când vine vorba de accesorii.

Story of a Home

Story of a Home

Story of a Home

Story of a Home

Diana Lupu & Sânziana Pop

Intră și tu în lumea Storia.ro, site-ul de imobiliare lansat de OLX, și hai să descoperim împreună the Story of a Home!

Categorii Video