Story of a Home: În vizită la Mirela Bucovicean

A-Listers! Vizitele din seria Story of a Home by Storia.ro continuă, iar prima gazdă din acest an este Mirela Bucovicean, o antreprenoare care ne inspiră prin naturalețea ei, dar și prin pasiunea pentru frumos.

Mirela ne deschide ușa casei ei, situată într-o zonă centrală a Bucureștiului, într-un imobil interbelic construit în anul 1939. Intrăm într-un hol mic care ne duce direct către zona de dining și sufragerie, un spațiu deschis care se bucură de lumină naturală și multe obiecte cu poveste și amintiri adunate de-a lungul timpului de către gazda noastră.

Unul dintre lucrurile extrem de importante pentru Mirela atunci când vine vorba despre casă este starea de bine, energia și personalitatea casei; din perspectiva Mirelei, acestea sunt elementele care fac diferența dintre o casă și un cămin.

Decorul casei este inspirat din stilul artdeco și spiritul New York-ului. Descoperim  elemente de decor care combină partea  de nou și modern cu obiecte vechi: covorul persan, tablouri comisionate și oglinzi. Mesele din sufragerie, din lemn masiv, completează decorul interbelic, acestea fiind obiectele de mobilier din casa străbunicii.

Mi-a plăcut să combin partea nouă, modernă cu elemente vechi. Echilibrul acesta l-am căutat mereu. Spre exemplu, covorul care este unul nou alăturat de un covor vechi de vreo 200 de ani.”

Bucătăria are un aer relaxat, cu multe ingrediente lăsate voit la vedere tocmai pentru a inspira și a lăsa loc imaginației atunci când vine vorba de gătit cu ingredientele.

Intră și tu în lumea Storia.ro și haide să descoperim the Story of a Home.

Categorii Lifestyle