Story of a Home: În vizită la Irina Rimes (VIDEO)

A-Listers! Luna octombrie ne poartă într-o nouă vizită Story of a Home by Storia.ro, iar de această dată gazda noastră este artista Irina Rimes. Pășim în casa în care Irina locuiește de un an și jumătate, o casă în care decorul, culorile și obiectele de mobilier au fost alese cu grijă și cu atenție. Irina și-a dorit să construiască un spațiu care să îi ofere sentimentul de siguranță, asemenea colibelor pe care obișnuia să le construiască în copilărie, alături de fratele ei. O colibă intimă, liniștită și suficient de încăpătoare, în care muzica și inspirația să fie binevenite.

Când eram mică, iubeam să construiesc colibe alături de fratele meu. Ne imaginam că locuim în ele. Nu am vrut să îmi fac o casă care să semene cu o colibă, dar am vrut să mă simt exact așa cum mă simțeam când eram mică, alături de fratele meu. Simțeam că este coliba noastră și că numai cei dragi au voie să pășească în ea.

În locuința Irinei întâlnim un decor urban cu inserții de lemn și cărămidă, cu un balcon verde care reprezintă o zonă aparte a casei, deoarece Irina și-a dorit să transforme acest balcon într-o grădină în care să se retragă și să contempleze. Odată cu instaurarea restricțiilor, Irina și-a mutat studioul de muzică acasă, iar pianul, chitara și microfonul rămân principalele obiecte asupra cărora privirea ți se oprește atunci când pășești în zona de living.

Eu cred că poți să fii fericit oriunde. Dacă ai lucrurile tale acolo, în acel loc, care poate fi oriunde. Dacă îl am pe motanul Tesla lângă mine, cărțile, pianul, chitara, mascota trupei sau oamenii dragi, cred că orice spațiu pot să mi-l personalizez în așa fel încât să mă simt acasă și să mă simt bine.

Intră și tu în lumea Storia.ro, platforma cu cele mai multe anunțuri imobiliare din piață și hai să
descoperim împreună Story of a Home!

Categorii Video