Story of a Home: În vizită la George Soare

Iată-ne ajunși la finalul lunii noiembrie alături de o nouă vizită Story of a Home by Storia.ro. Până acum am pășit în multe case cu poveste, în case care ne-au inspirat ca design și energie, iar acum a venit vremea să batem la ușa unui apartament situat în centrul Bucureștiului – acasă la hairstylist-ul George Soare. Drumul lui George spre locul pe care să îl poată numi acasă a durat aproape trei ani, timp în care și-a oferit răbdare și informare, ca într-un final să descopere un apartament spațios a cărui energie te duce cu gândul la expresia: București, micul Paris.

”Fiecare loc în care am locuit a fost specific perioadei și vârstei. Așa că, pentru mine nu a prea contat în acei ani de tinerețe cum era vibe-ul în casă, dar pe măsură ce a trecut vremea, am simțit nevoia să îmi caut un loc al meu. Iată-mă aici, după trei ani de căutări, în locușorul meu.”

Descoperim camere spațioase cu tavan înalt, minimalism și, nu în ultimul rând, lumina abundentă de care se bucură fiecare cameră din locuința lui George. Chiar dacă totul este extrem de așezat acum, în spatele acestui sentiment de acasă a stat un an de muncă și recondiționare intense, împreună cu sfaturi de la specialiști în domeniu. Pe lângă tavanul înalt care ne aduce aminte de casele de pe vremuri, tocul ușilor și treptele din bucătărie sunt elementele pe care George le-a recondiționat cu dorința de a păstra personalitatea casei. Astfel, regăsim un mix de vechi și nou în întreaga casă.

„Am insistat să recondiționez și să păstrez pe cât posibil tot ce înseamnă tâmplărie. M-a inspirat foarte mult locul ca design și nu am schimbat absolut nimic în acest sens.”

Chiar dacă mulți dintre noi ne imaginăm că baia și dressing-ul este locul în care un hairstylist își petrece cel mai mult timp acasă, pentru George Soare bucătăria este locul în care se bucură de cea de-a doua pasiune a sa – gătitul. Prin urmare, descoperim o bucătărie echipată complet pentru experiențele culinare împărtășite cu prieteni.

”Cred că persoana dă amprenta locului și este foarte important să nu lași pe altul  să își pună energia sau să te convingă de ceva dacă tu nu te simți confortabil. Contează ce îți place ție.”

Intră și tu în lumea Storia.ro, platforma cu cele mai multe anunțuri imobiliare din piață și hai să
descoperim împreună Story of a Home!

Categorii Video