Story of a Home: În vizită la DaddyCool și Ana Novic

A-Listers! În luna martie spunem Story of a Home by Storia.ro alături de o familie energică,
plină de voie bună și idei creative! Este vorba de Robert Diaconeasa (Daddy Cool), Ana Novic și cei doi copii ai lor, Ilan și Ingrid.

Daddy Cool și Ana s-au mutat de șase luni în noua lor casă, așa că am fost invitați într-o locuință în care proiectul de amenajare este în plină desfășurare. Casa are o zonă de dining, o sufragerie, o bucătărie spațioasă și trei dormitoare.

Întreaga locuință este inspirată din călătoriile și vacanțele celor doi. Bucătăria e amenajată în culori pastel și cu elemente florale care ne aduc aminte de sudul Franței. Un alt colț din bucătărie este inspirat de sudul Italiei și marchează locul unde se ia masa și unde se întâmplă ritualul de dimineață preferat: pregătirea și savurarea cafelei.

Un alt loc special din casă este atelierul de creație al Anei. Pentru ea, această cameră îi oferă posibilitatea să se detașeze și să se relaxeze. Punctul central este tapetul plin de culoare și poveste, dar întâlnim și elemente de decor din lemn realizate chiar de Ana. Pe lângă detaliile din lemn, Ana este pasionată de obiectele vintage, pe care le colecționează și cărora le redă viața.

,,Trebuia să am locul și atelierul meu, pentru că fără el nu aș fi reușit să fac restul
treburilor din casă și din grădină.”

Elementul principal care i-a inspirat în tot ceea ce înseamnă decorarea casei este natura.Tapetul cu animale din camera lui Ingrid sau cel cu pădurea din camera lui Ilan, imaginea lacului transpusă pe peretele din sufragerie, plantele care se regăsesc în fiecare colț al casei, țesăturile naturale ale draperiilor și ale covoarelor, toate acestea transmit spiritul naturii și al vieții pe uliță pe care Daddy Cool, Ana și copiii lor îl trăiesc.

,,Casa este pentru noi o invitație în aer liber. O invitație la relaxare. E o liniște care s-a instalat ușor și la noi în casă.”

Intră și tu în lumea Storia.ro și haide să descoperim împreună the Story of a Home.

Categorii Lifestyle

Categorii Video