Story of a Home: În vizită la BRomania

A-Listers! Reintrăm în ritm și ne reacomodăm cu programul de vizite din noul sezon Story of a Home by Storia.ro. Astăzi mergem în vizită la… BRomania. Chiar dacă nu mai are nevoie de foarte multe introduceri, Bro este un om cu foarte mult umor, de care o să vă bucurați și în această vizită.

Așa cum își descrie și Bro casa, locuința lui este una confortabilă și călduroasă cu o atmosferă favorabilă pentru a spori creativitatea și imaginația. Ne-a mai spus că spațiul îl ajută și îl inspiră în special atunci când lucrează la scenariul unui nou film.

Unul dintre obiectele care te întâmpină și te surprinde atunci când pășești în casa lui Bro este bradul de Crăciun, care se află în zona creativă a casei sale. De ce un brad împodobit în mijlocul verii? Ei bine, credem că acest element descrie foarte bine personalitatea liberă, lipsită de prejudecăți și umorul gazdei noastre, iar pe lângă aceste aspecte, aflăm și faptul că Bro iubește foarte mult perioada Crăciunului, așa că a preferat ca această atmosferă să fie mereu prezentă în casa lui.

 ,,Nu folosi locuința ca pe o scuză pentru ce nu poți să faci. La început nu mi-a păsat atât de mult unde stau. La început aveam chestia asta de: hai să muncesc, să văd ce fac. O dată ce muncești și îți faci o carieră vin și bani prin care să te muți acolo unde vrei.

Fiecare colț al casei are un obiect cu poveste, fie că este un cadou primit de la prieteni, suveniruri și scrisori de la fani sau faimoasa perucă blondă care l-a consacrat pe Bro, fiecare dintre aceste obiecte însuflețesc și mai mult locuința și ne spun și mai multe despre personalitatea și viața lui Bro din spatele rețelelor sociale.

Intră și tu în lumea Storia.ro, platforma cu cele mai multe anunțuri imobiliare din piață, și hai să descoperim împreună Story of a Home!

Categorii Lifestyle