Story of a Home: În vizită la Blogu lu’ Otravă și Diana Fabulous Muses

A-Listers! Ne-am reîntors cu o nouă vizită Story of a Home by Storia.ro. De data aceasta batem la ușa cuplului Diana Enciu și Otravă. Cei doi tocmai s-au mutat la casă nouă, așa că ne-am gândit că este momentul potrivit să le facem o vizită, chiar dacă locuința nu este complet amenajată.

Inspirația pentru decorarea noului apartament a fost chiar casa în care Diana și Otravă au locuit pentru prima dată împreună. Intrăm într-un apartament extrem de luminos în care culorile, obiectele decorative, tablourile și ilustrațiile realizate de artiștii locali oferă locuinței o personalitate aparte.

Întâlnim accente exotice precum covoarele naturale, imprimeuri cu palmieri, coșuri de paie sau
plante naturale. Pe lângă acestea, verdele este un accent care se regăsește în multe zone din casă:
bucătărie, sufragerie, dormitor și camera oaspeților. De asemenea, în zona de living putem observa și obiecte de mobilier restaurate, care se îmbină perfect cu mobilierul nou.

Am păstrat multe elemente din vechea casă pentru că nu am vrut lucruri noi. Am vrut lucruri cu amintiri.”

Ilustrațiile sunt un element central al locuinței și marchează amintirile pe care cei doi și le-au făcut de-a lungul timpului – afișele, pozele, caricaturile și figurinele, toate acestea dau poveste locuinței.

O casă devine acasă în momentul în care cei care locuiesc în ea au un spirit anume. Cred că o casă trebuie umplută cu tot ce avem noi în interior, dar manifestat în tot felul de obiecte.”

Intră și tu în lumea Storia.ro și haide să descoperim the Story of a Home.

Categorii Lifestyle