Story of a Home: În vizită la Amalia Năstase (VIDEO)

A-Listers! Finalul lunii iunie ne aduce un nou sezon Story of a Home by Storia.ro, iar prima vizită este acasă la Amalia Năstase. Am fost bucuroși să batem la ușa unei case plină de culoare, cu multă lumină naturală, energie și nu în ultimul rând însuflețită de animale de companie. Încă de la intrare animalele își fac simțită prezența, jucăriile copiilor înveselesc întreaga atmosferă, iar geamurile și terasele largi te fac să te simți ca într-un parc.

„Este o casă care la prima vedere pare rece, însă noi am transformat-o într-o locuință confortabilă în care ne regăsim în fiecare colțișor. Este o casă atipică, realizată într-un stil modern, iar cel mai mare avantaj al ei este curtea pe care am transformat-o într-un parc. Avem instalată o tiroliană, corturi, saltele, hamac și nu am uitat de clasicele beculețe romantice.”

În ultima vreme, acasă a devenit pentru fiecare dintre noi mai mult decât locul în care ne relaxăm și ne simțim în siguranță, iar casa Amaliei nu face excepție de la regulă, deoarece acum o bună parte din activitatea ei online se desfășoară din studioul improvizat chiar în dormitor, unde masa de machiaj a căpătat un nou rol.

Intră și tu în lumea Storia.ro, platforma cu cele mai multe anunțuri imobiliare din piață, și hai să descoperim împreună Story of a Home!

Categorii Lifestyle

Categorii Video