Story of a Home: În vizită la Alexia Eram (VIDEO)

A-Listers! În fiecare an, luna septembrie nu încetează să ne surprindă și să ne aducă lucruri noi, iar în cazul nostru vine cu un al treilea sezon Story of a Home by Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri.

Ne-a fost dor de vizite pline de povești și case cu emoție care să ne inspire, iar pentru noul sezon ne-am gândit să vă prezentăm și mai mult din toate acestea. Astfel, începem turul de vizite alături de Alexia Eram, care tocmai s-a mutat în casă nouă și care a fost extrem de dornică și entuziasmată să ne împărtășească mai multe din acest nou capitol al vieții ei.

Alexia s-a mutat de două luni într-un apartament cu 3 camere situat într-o zonă centrală, iar drumul până aici nu a fost deloc ușor, însă acum se bucură de o casă pe stilul ei.

Alături de un designer de interior și de tatăl ei, Alexia a adus la viață viziunea ei despre acasă: canapea confortabilă, lumină naturală, un dressing cool și, nu în ultimul rând, o terasă spațioasă cu zonă verde perfectă pentru seri alături de oameni dragi.

Întreaga locuință ne transmite o atmosferă relaxată și primitoare, exact așa cum îți imaginezi că arată casa unui tânăr: bucătărie utilă, zone cu lumină pentru filmări și poze pe Instagram și obiecte de decor colorate.

Chiar dacă multe din obiectele casei sunt noi, Alexia îl are mereu pe Pablo, plușul din copilărie alături de ea. Iar în noul apartament a păstrat nota de roz care se regăsea și în camera copilăriei sale. De asemenea, din mansarda în care și-a petrecut adolescența, Alexia a adus influențele de negru și alb pe care le regăsim în întreaga casă prin obiectele decorative și pereți, iar fiecare colțișor, fie el nou reamintește de camerele din trecut în care a avut parte de multe amintiri frumoase.

Intră și tu în lumea Storia.ro și haide să descoperim împreună Story of a Home.

Story Of A Home e un proiect Storia.ro realizat în parteneriat cu A List Magazine. Urmărește pe YouTube și alte vedete care ne-au primit în turul casei în cele 3 sezoane de până acum!

Categorii Lifestyle