Story of a Home: În vizită la Adrian Vasile

A-Listers! Finalul lunii ne aduce o nouă vizită și o nouă gazdă la Story of a Home by storia.ro. Astăzi ne deschide ușa casei sale Adrian Vasile, antrenor principal la CSM Bucureşti.

Intrăm într-un apartament cu două camere, care ne face să ne simțim confortabili încă de la primii pași. În același timp, locuința are multă lumină naturală, datorită celor doua terase mari cu grădină. Din acest motiv, deși locuința lui Adrian este un apartament la bloc, te face să te simți că locuiești la casă.

Întreg spațiul a fost realizat cu ajutorul unui designer, care a pus accentul pe stilul scandinav, cu elemente din lemn care aduc o stare de căldură. 

,,Casa în sine este o poveste pe care eu am preluat-o. Designer-ul care a făcut acest ansamblu venise cu idei care mie mi-au plăcut, iar apoi am inserat elemente care m-au inspirat în viață.”

Pe lângă cele două grădini cu terasă, zona șemineului este cea care invită la relaxare, datorită culorilor calde a aburilor șemineului. Tot în această zonă, descoperim și colecția de viniluri a lui Adi.

,,Cred că alegerea unei case e o poveste în sine. Trebuie să încerci să îți dai seama dacă există sentimentul de acasă și de multe ori acest lucru se simte din prima, chiar dacă ansamblul nu e finalizat.”

Zona de sufragerie este combinată cu bucătăria, iar această trecere este făcută prin masa din lemn masiv pe care Adi o transformă uneori și în biroul de lucru, iar vederea către șemineu îl ajută să se relaxeze chiar și atunci când lucrează.

Intră și tu în lumea storia.ro și haide să descoperim the Story of a Home!

Categorii Lifestyle