Story of a Home: Acasă la Vladimir Drăghia

A-Listers! Luna noiembrie aduce un nou episod Story of  a Home by Storia.roAstăzi, ușa casei ne este deschisă de către Vladimir Drăghia, soția sa Alice și micuța Zora; locuință  în care s-au mutat doar de o lună. Cei trei se bucură de un spațiu luminos și primitor.

Vladimir Drăghia

Story of a Home

Ne aflăm, așadar, într-o locuință în care designul a fost ales, pe lângă preferințe și amprenta personală, în funcție de funcționalitatea spațiului, mizându-se astfel pe eficiență.

În 48 de mp am pus doar strictul necesar, dar am mers și pe design nu doar pe funcționalitate.

Story of a Home

Story of a Home

Story of a Home

Principalul criteriu de care Vladimir și Alice au ținut cont atunci când și-au ales casa a fost zona în care aceasta se află, iar criteriul a fost foarte bine respectat, deoarece întreg apartamentul este înconjurat de parc, bucurându-se de liniște, verdeață și multă lumină.

Story of a Home

Story of a Home

Story of a Home

Pe lângă  locație, care este punctul forte al casei, terasa care găzduiește scuterul roșu al lui Vladimir ne duce mai aproape de liniștea parcului.

Story of a Home

Atenția la detalii este unul dintre elementele cheie ale locuinței. Vladimir ne demonstrează că simplitatea are farmecul ei și că strictul necesar îmbinat cu elemente de design eficiente și accesibile pot contura o locuință confortabilă și cu multă personalitate.

Fiecare detaliu contează și ar trebui să ai răbdarea necesară să lucrezi la detaliile respective, deoarece ele reprezintă plăcerea de a locui.

Story of a Home

Story of a Home

Story of a Home

Diana Lupu, Alice , Zora & Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia este actor, poet, om de televiziune și fost înotător de performanță. Anul acesta a câștigat competiția Exatlon, după ce a obținut mai multe voturi din partea publicului, iar întreaga sumă câștigată a fost donată pentru o cauza umanitară – MagiCamp. Îl întâlnim și în rolul de autor, pe rafturile librăriilor cu Dragostea n-are plural, volum ce însumează un cumul de trăiri intense și gânduri frumoase. Cel mai recent proiect al său îl aduce în fața publicului ca prezentator al show-ului televizat Fan Arena, difuzat pe Kanal D.

Intră și tu în lumea Storia.ro, site-ul de imobiliare lansat de OLX, și hai să descoperim împreună the Story of a Home!

Categorii Video