Story of a Home: În vizită la Aylin Cadîr

A-listers, astăzi continuăm seria de vizite și interviuri Story of a Home by Storia.ro acasă la Aylin Cadîr. Această nouă vizită ne aduce într-o casă plină de culoare, lumină și în special într-o locuință unde întâlnim la tot pasul elemente de inspirație orientală, care pe tot parcursul vizitei ne transpun într-o altă lume.

Fiecare încăpere este o scurtă călătorie în jurul lumii: începând din camera copilului, o cameră cosmică cu hărți, animale și multă culoare, continuând cu dressing-ul de isnpirație orientală și nu în ultimul rând baia, un mic spa încadrat de coloane și arcade, ce invită la relaxare și la un ritual de îngrijire ce urmează obiceiurile japoneze.

Amprenta lui Aylin se regăsește în fiecare element decorativ, deoarece  este o locuință la care s-a construit cu multă atenție, atât din partea familiei, dar și din cea a specialiștilor si a  arhitecților.

Totul este o surpriză! Liftul  ne duce într-o bucătărie luminoasă, plină de condimente și arome, unde Aylin încearcă noi rețete pentru familia sa. Mansarda ne încântă cu un spațiu generos nu doar din punct de vedere al spațiului, ci și datorită evenimentelor de familie, petrecerilor, filmărilor și al întâlnirilor cu prietenii care au loc aici.

Intră și tu în lumea Storia, site-ul de anunțuri imobiliare lansat de OLX, și hai să descoperim împreună the Story of a Home!

Categorii Lifestyle