Story of a Home: În vizită la Amalia Enache

Hey, A-listers! Începem seria de vizite și interviuri Story of a Home by Storia.ro din anul 2018 alături de Amalia Enache. Aflată în centrul Bucureștiului, într-o alee care face abstracție de forfota din jur, locuința Amaliei se dovedește a fi plină de personalitate încă de la început.

Chiar dacă preferă rolul de musafir, Amalia ne deschide ușa casei sale: o mansardă extrem de luminoasă, cu o puternică amprentă personală.

Descoperim la fiecare pas o poveste, începând cu frigiderul roșu care aduce o pată de culoare bucătăriei, continuând cu grinzile vechi de peste 70 de ani, care oferă savoare casei, și cada care a străbătut drumul chiar de la Paris, și ajungând la spațiul secret din casa Amaliei: o bibliotecă, care duce spre colțul de relaxare preferat și anume, dușul.

De asemenea, pe lângă liniștea desăvârșită, intimitate și originalite, Amalia ne povestește și despre cea mai dragă amintire petrecută acasă, momentul în care s-a întors de la maternitate cu fetița ei, Alma. Astfel, atunci când vorbește despre camera copilului și când mai adaugă un element decorativ, criteriile principale sunt emoția și atenția.

Intră și tu în lumea Storia și hai să descoperim împreună the Story of a Home!

Categorii Video