Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel: Sesiune de beauty în redacția A List

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

Sesiunea mea beauty de la coafor cu Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel, ediția limitată Karl Lagerfeld, dar și coafurile reușite realizate de celelalte colege ale mele, Nicoleta Nicolae și Roxana Popescu, au inspirat-o pe Adriana Moscu, Feature Editor A List Magazine să încerce la rândul ei acest produs revoluționar, așa că am organizat o nouă ședință de înfrumusețare în redacție, care s-a soldat, bineînțeles, cu un succes (și cu multe selfie-uri).   

În doar câteva minute, și eu și Adriana, care avem amândouă părul lung, dar de textură diferită, am obținut plete drepte sau cu bucle, strălucitoare și cu aspect sănătos, totul datorită tehnologiei de ultimă generație a Steampod-ului, alături de loțiunea leave-in Serie Expert Blow-Dry Fluidifier pentru protecția termică și rezultate de lungă durată.

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

Și eu și Adriana ne-am declarat încântate de rezultate și deja visăm la perioada în care o să putem organiza o seară cu fetele în oraș, dar nu înainte de a ne aranja toate în timp record cu ajutorul Steampod-ului 3.0 L’Oréal Professionnel.

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

 ”Ca o coincidență stranie, s-a întâmplat să folosesc pentru prima oară placa de păr L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD chiar pe 19 februarie, la exact doi ani de la dispariția celui care a fost un icon absolut al industriei fashion. Și rezultatul a fost cu totul îmbucurător. Fac parte din categoria celor nemulțumite de părul lor natural, drept, cu firul foarte subțire. Motiv pentru care am căutat mereu soluții pentru un pic de volum în plus și ceva mai multă consistență a texturii.

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

De-a lungul timpului, am încercat de toate. De la tratamente extreme, ca soluția permanent, până la bigudiuri calde, clasice, cu burete sau cu arici și cozi împletite ori agrafe care să țină părul în tensiune, ondulatoare și plăci care mai de care. Nimic nu a avut efectul dorit, așa că au rămas, până la urmă, niște compromisuri. Să mai spun că m-am ales cu o poreclă, pentru că verișoara mea mi-a spus mult timp „Adi Bigudiu”? 

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

Cu timpul, am renunțat la ideea de a avea bucle în fiecare zi (sacrificul suprem era să dorm toată noaptea cu  părul pe bigudiuri!), însă am realizat repede că ideea de a purta părul drept nu mă scutește de ritualuri de îngrijire suplimentare și minuțioase. Asta pentru că firul subțire se încurcă ușor și, în locul unui look neted, uniform, mă trezeam dimineața cu un soi de încâlceală greu de privit”, povestește Adriana Moscu, feature-editor A List Magazine.

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel

 

Steampod 3.0 L’Oréal Professionnel este prima placă profesională de styling patentată pentru o transformare instantă ce face părul cu 78% mai puțin deteriorat. Este un instrument profesional patentat** pentru stilizarea părului, prin tehnologia cu abur.

ACȚIUNE: Transformare instantă a părului (2x mai neted*, 2x mai rapid*), respect optim pentru fibra capilară la fiecare utilizare*.

Produsul are un design atrăgător, clean dar glossy, fiind ușor de folosit cât și de depozitat sau de transportat în vacanțe.

Foto: Sorin Badea/A List Magazine