Stay Home, Stay Fashion! – Ce haine purtăm acasă

haine casa

Mulți dintre noi ne continuăm munca de acasă, iar perioada îndelungată petrecută în propriul cămin nu trebuie să ne facă să renunțăm la cochetărie, iar aceasta poate fi adaptată circmustanțelor actuale. În plus, pentru că rutina este necesară pentru un mindset sănătos, nu e indicat să rămânem în pijamale pe tot parcursul zile, ci ar fi benefic pentru noi să ne schimbăm în haine în care să ne continuăm activitatea din casă, indiferent care ar fi aceasta.

Noi îți propunem câteva variante de haine confortabile de pe answear.ro și de pe fashiondays.ro, adecvate statului în casă, care își păstrează aerul chic, dar și piese din noua colecție ReservedRE.DESIGN primăvara-vară 2020.

Stay Home, dar Stay Fashion!

Answear.ro

Tricouri

Fără dar și poate, tricourile sunt cele mai confortabile articole vestimentare atunci când stai acasă.

Tricou ADIDAS Originals 139,90 lei

Echipament sportiv

Pentru activitățile sportive indoor precum pilates, gimnastică, dans, yoga sau aerobic – evită să le practici fără un echipament adecvat. Este mai bine pentru confortul tău, pentru calitatea antrenamentului și pentru rezultatele finale.

Guess Jeans Colanți, 199,90 lei

Pijamale

Cu nasturi sau fără, cu mânecă lungă sau scurtă, din bumbac sau din satin, ai toate opțiunile posibile.

Ralph Lauren Pijamale 529,90 lei

Papuci de casă ce pot fi purtați și la plajă

Unul dintre produsele de care te poți bucura în această perioadă sunt papucii. Pentru a-ți face zilelele mai frumoase, alege un model colorat sau cu imprimeu vesel care să te ducă cu gândul la zilele frumoase pe care le vei petrece la piscină sau pe plajă.

Guess Jeans Papuci, 159,90 lei

Fashion Days

Și retailerul de modă online Fashion Days vine cu o multitudine de opțiuni atrăgătoare de haine confortabile, chic, care să-ți mai însenineze zilele lungi petrecute în autoizolare.

Iată câteva propuneri de piese noi, pentru o primăvara confortabilă indoor.

Hanorac cu fermoar Adidas Performance, 149.99 LEI

Trening Adidas Performance, 309,99 LEI

Bluza sport cu model in dungi Esprit, 139,99 LEI

Hanorac GAP, 109,99 LEI

Reserved RE.DESIGN primăvara-vară 2020

Principalul accent în noua colecție Reserved a fost pus pe simbolul vieții și al renașterii – apa. Designerii brandului s-au inspirat din strălucirea ei, fluiditatea mișcării, transparența și jocul de lumini ce are loc la suprafața ei. Puterea naturii conectează omul cu aceasta și estompează granițele dintre ceea ce este permanent și ceea ce este efemer.