Stațiile OMV în parteneriat cu Mastercard au sprijinit cinci spitale din România cu produse alimentare VIVA

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, s-a implicat activ și a sprijinit eforturile cadrelor medicale în lupta cu pandemia de coronavirus, împreună cu Mastercard, în calitate de partener principal.

Pe durata stării de urgență, cinci spitale din București și Ploiești au primit 24.000 de pachete cu produse alimentare VIVA Lunch Box din stațiile de carburanți OMV.

Pachetele cu alimente VIVA Lunch Box au fost livrate zilnic de foodpanda, cu personal dedicat special pentru această iniţiativă, în spitalele Grigore Alexandrescu, Floreasca, Sfântul Ioan, Colentina și Spitalul Județean Prahova.

Pachetele VIVA Lunch Box au fost distribuite din stațiile OMV cu respectarea strictă a normelor de igienă privind siguranţa alimentară şi a măsurilor de siguranţă recomandate de Ministerul Sănătăţii, în pungi rezistente la căldură. Fiecare pachet a conținut câte un sandwich, o sticlă de apă plată de 500 ml, un măr și un desert.

„Credem că este important să ne mobilizăm cu toții, oameni, companii, autorități, pentru ca, împreună, să depășim situația dificilă cauzată de COVID-19. Zilele acestea, sistemul medical are nevoie de sprijinul nostru și continuăm să ne implicam. Le mulțumesc colegilor din stații care s-au implicat voluntar în acest proiect”, a spus George Daniel Ion, Retail Manager OMV Petrom.

„Traversăm o situație fără precedent, în care responsabilitatea se măsoară prin acțiuni de identificare a soluțiilor și inițiative care pot oferi sprijinul necesar. Medicii, asistentele și toți cei din sistemul medical sunt eroii din prima linie care luptă pentru ca lumea noastră să poată reveni la normal, astfel că am simțit că este de datoria noastră să le sprijinim eforturile.”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.  

În plus, Mastercard va lansa o nouă inițiativă de promovare a plăților contactless în stațiile OMV. Plățile contactless, cu cardul sau cu mobilul, asigură un nivel superior de siguranță și securitate, și, totodată, pot proteja sănătatea angajaților și clienților.

Prin intermediul Crucii Roșii Române, OMV Petrom a contribuit la dotarea a 10 spitale cu echipamente iPonatic și kit-uri de testare pentru diagnosticare rapidă COVID-19.

În plus, prin acțiuni locale, s-au distribuit către 7 spitale din București și Ploiești, aparate de cafea, Cafeaua VIVA, biscuiți și apă plată.

 

Categorii Lifestyle