STAR COLLECTION by Fabulous Muses – Noua obsesie în materie de pantofi

Ești cumva în căutarea unei perechi noi de pantofi? Glumesc – nu e nevoie să fii neapărat pusă pe căutări anume,  e nevoie doar să îți apară în vizor o pereche senzațională și e cam ca în cazul dragostei la prima vedere… Nu prea mai ai ce să faci și cum să reziști.

Obsesia noastră cea mai recentă? STAR COLLECTION by Fabulous Muses!

Proiectul TouchedBy constă în realizarea de mini-colecţii de accesorii (genţi şi pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simț artistic. Designul colecţiilor aparţine în totalitate celor care le semnează, iar consultanţa tehnică şi producţia sunt asigurate de atelierul Mihaela Glăvan.

STAR COLLECTION este cea de-a treia colecţie TouchedBy, și include trei modele, având ca inspiraţie stilul vestimentar îndrăzneţ şi personalitatea debordantă ale Dianei Enciu şi Alinei Tanasă.

Cele trei piese ale colecţiei sunt: clasicul stiletto negru din piele naturală with a twist: toc alb de 9 centimetri, şnur din piele albă şi elemente metalice; bocancii negri, înalţi, cu talpă joasă, toc de 4 centimetri, sistem de închidere cu şnur şi capse și detaliu cu stele; botinele cu toc de 11 centimetri, decupaje laterale şi şnur și imprimeu leopard pe toc.

Încălţămintea este realizată în stilul Mihaelei Glăvan, pe un calapod comod, iar piesele sunt confecţionate manual, cu o delicată atenţie pentru detalii, dar cu o amprentă vizibilă din partea Fabuloaselor.

Pantofii semnaţi de Diana şi Alina, de la www.fabulousmuses.net, pot fi comandaţi începând cu data de 13 februarie 2017, timp de o lună, în magazinul online sau direct în showroomul Mihaela Glăvan de pe str. Sabinelor nr. 104, Bucureşti.