Spring Inspiration: Cum îți decorezi casa în această primăvară?

1

Plănuiești de multă vreme o „curățenie generală”, dar încă nu te-ai organizat în acest sens? Ei bine, acum este momentul potrivit!

Accente în nuanțe de verde, jocuri geometrice, printuri inedite și multe, multe flori: casa ta va trece printr-o transformare totală, iar inspirația pentru noul decor este, bineînțeles, primăvara (chiar dacă zilele ploioase și friguroase din ultima vreme ne duc cu gândul la un cu totul alt anotimp). Iar partea bună este că nu ai nevoie decât un plan, răbdare și… puțin timp liber.

În plus, ce mod mai bun de a scăpa de astenia de primăvară crezi că există? Nu știm dacă s-a făcut până acum vreun studiu științific (dacă nu, acesta ar fi un bun subiect pentru cercetătorii britanici), dar noi putem pune pariu că redecorarea casei este una dintre cele mai distractive activități pe care le poți face.

E un nou sezon, dar și un prilej numai bun să faci mici schimbări în casa ta! Am adunat cele mai simpatice trucuri și îți spunem cum îți poți transforma locuința în una plină de culoare.

Începem?

În primul rând, scapă de lucrurile de care nu mai ai nevoie! Și aici ne referim la tot, de la haine la piesele de mobilier pe care le-ai păstrat într-o debara pe motiv că „sigur le voi mai folosi cândva” sau „nu se știe niciodată când îmi trebuie”. Dacă nu ai avut nevoie de ele până acum, sunt șanse mari să nu îți mai trebuiască vreodată. Iar dacă vrei să faci și o faptă bună, ia câteva cutii, sortează-ți lucrurile pe categorii și reciclează-le (în cazul anumitor obiecte, sunt magazine care îți oferă discount dacă aduci un produs vechi și cumperi unul nou) sau donează-le unor persoane care chiar au nevoie de ele.

32

Verde, verde și iar verde: joacă-te cu detaliile cromatice și transformă-ți livingul într-un mod inedit (foto sus)! Ai nevoie doar de câteva pernuțe decorative cu imprimeu floral, două, trei vaze și suporturi pentru lumânările parfumate, o husă verde pentru canapea și câteva flori sau plante de apartament. Camera ta va deveni astfel un mic colț de natură!

2

Ai cutii metalice sau sticle de vin care nu îți mai trebuie? Transformă-le în ghivece și vaze pentru flori. Folosește câteva papiote de ață colorate pentru a le „îmbrăca” și creează diferite modele: poți folosi numai nuanțe de verde, realizând un degrade, sau poți folosi mai multe culori pentru piese curcubeu.

23

Amenajează-ți balconul și trasformă-l într-o mini-încăpere în care să îți petreci timpul liber. Sau în care să îți primești prietenii în vizită, mai ales în serile călduroase de vară. Adu o bancă sau câteva perne pentru podea și pouf-uri pentru tine și gașca ta, o măsuță lemn (dacă are loc) și câteva felinare sau borcănele în care să pui lumânări și decorul este gata! Iar în cazul în care mai ai un colț liber, umple-l cu flori pentru ca terasa ta să semene cu o adevărată grădină!

collage

SHOP THIS STORY:

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle