Spectacolul „My Fair Lady” revine în decembrie la Grand Cinema & More

fair-lady

În octombrie, My Fair Lady a putut fi urmărit din nou pe scena sălii Epika din Grand Cinema & More, într-o serie de șase reprezentații. Musicalul My Fair Lady continuă cu o nouă serie de spectacole pe 8, 9, 10 și 11 decembrie.

Cele două distribuții, cei 70 de artiști şi peste 200 de oameni implicați în producție, baletul și orchestra live prezentă pe scenă pe tot parcursul reprezentației au readus la viață o poveste care a scris istorie, în cea mai mare producție privată a unui musical din România. Sala Epika din Grand Cinema & More a întâmpinat cu scaunele pline, în cele patru zile ale celei de-a doua serii de reprezentații, un spectacol de anvergură, gândit în egală măsură pentru minte și suflet, susținut într-un cadru cu totul şi cu totul inedit.

„Orice montare a unui mare musical este impresionantă. Se muncește foarte mult și pe multe planuri. Ai echipa de actori, dansatorii, corul, orchestra și echipa tehnică… Se fac cabine de studiu, lecturi, coregrafii, repetiții muzicale cu orchestra, etc. Am fost cam sceptic la inceput … Nu credeam că sala Epika ar putea fi transformată într-o sală de teatru. Asta până au venit decorurile, luminile, recuzita … A fost uimitoare transformarea sălii de cinema într-o veritabilă scenă de teatru”, a declarat Adrian Nour, actorul care joacă rolul Colonelului Hugh Pickering.

1

Montarea acestui spectacol este realizată de regizorul Răzvan Ioan Dincă, alături de care au lucrat scenograful Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregrafa Violeta Dincă și designerul de lumini Daniel Klinger. Traducerea și adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas.

Pentru cea de-a treia serie de reprezentații din luna decembrie, biletele au fost deja puse în vânzare și sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, în reţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

Citeşte aici: [INTERVIU] Soprana Irina Baianț revine într-un rol fabulos, Eliza Doolittle din musicalul „My Fair Lady”

Foto: Miluță Flueraș

Categorii Lifestyle