Sorin Stratulat, Artist Kérastase în România

sorin stratulat

Atunci când cineva recunoaşte o coafură într-o revistă şi ştie cărui hairstylist îi aparţine, fără să citească vreun credit, vorbim despre artă în hairstyling. Iar viziunea originală, tehnica fără cusur şi lejeritatea cu care trece de la un look la altul sunt caracteristici pe care nu le poţi atribui decât unui artist. Artist pe care de curând o sală întreagă îl striga şi îl aplauda înainte ca numele să îi fie pronunţat. Prezenţi la eveniment, jurnaliştii şi bloggerii cu experienţă în industria de beauty ştiau că Artist Kérastase în România nu putea decât Sorin Stratulat.

Personal, îl ador pe Sorin pentru că mereu m-a luat prin surprindere. Nu doar pentru că mi-a îndeplinit dorinţa şi m-a coafat întocmai cum visam, ci pentru că a ştiut întodeauna să adapteze doleanţele mele conform fizionomiei mele şi look-ului final, iar rezultatul să fie absolut spectaculose. La urma urmei, aşa cum spune chiar el: “Frumuseţea unei coafuri nu stă doar în cât de bine e făcută, ci în cât de bine se potriveşte în imaginea de ansamblu”.

În plus, toţi cei care au lucrat cu el mărturisesc că mereu vine cu idei noi şi îşi depăşeşte constant limitele. De-a lungul sutelor de editoriale, videoclipuri, reclame, emisiuni TV şi prezentări de modă care îi poartă semnătura când vine vorba de hairstyling, şi-a demonstrat talentul şi şi-a creat o semnătură proprie, inconfundabilă. Şi nu ştiu câtă lume ştie (pentru că el nu se laudă deloc cu acţiunile lui caritabile), dar Sorin este extrem de implicat ca voluntar în proiecte sociale ale fundaţiilor Renaşterea şi Hospice Casa Speranţei.

Valorile după care se ghidează sunt valorile pe care Kérastase le preţuieşte. Aşadar,  Sorin merita cu prisosinţă să poarte titlul de Artist Kérastase în România. Misiunea sa va fi să arate că brandul de lux Kérastase reprezintă mult mai mult decât un brand de îngrijire capilară absolută. Şi o va face. Pentru că fiecare reuşită a lui nu este decât un nou început, motivul acceptării unei noi provocări de la care nu dă înapoi. “Kérastase reprezintă pentru mine promisiunea frumuseţii părului, fără compromis, începând de la îngrijire”, declară Sorin.