Sore și-a regizat propriul ei videoclip, pentru piesa ”Cum să mă las” (VIDEO)

Sore este un artist complet, care a realizat pentru cea mai nouă piesă a sa, ”Cum să mă las”, videoclipul, versurile și muzica. Cele patru roluri pe care Sore și le-a asumat ca artist o ajută să-și comunice mesajele complet, „din suflet până în ochi”, asa cum îi place ei să spună.

Lansarea videoclipului a avut loc în atmosfera de cinema, la Grand Entertainment, din Baneasa Shopping City, alături de 150 de persoane apropiate artistei, familie, prieteni, colegi din industria muzicală precum Smiley, Lora, Lidia Buble, Răzvan Simion, Seredinschi, Nicole Cherry, Jo, Juno, Mira, Emilian, Amir, Iova, Gina Pistol, Ioana Blaj, Criss și Vlad, Alexia, The Motans, Minelli, Carmen Grebenișan, Sînziana Sooper, Sânziana Negru, Mira, Florian Rus.

sore cum sa ma las videoclip

sore cum sa ma las videoclip

sore cum sa ma las videoclip

Invitații la eveniment au primit porție dublă de Sore ca regizor, pentru că au privit din scaunele comode de cinematograf atât videoclipul piesei „Cum să mă las”, cât și următorul videoclip nelansat încă, pe care artista îl va scoate la lumină abia peste câteva săptămani și căruia îi semnează tot ea scenariul și regia.

sore cum sa ma las videoclip

sore cum sa ma las videoclip

Încă de acum 10 ani, când am dat admiterea la Facultatea de Regie, planul meu era să fac videoclipuri. La momentul acela, nu aveam o carieră solo, nici nu începusem cu „Pariu cu viața”, așadar consideram că voi realiza clipuri pentru alții. De atunci și până acum, doar m-am jucat de-a regia, participând cu idei la concepte pentru celalalte clipuri ale mele, însă, de data aceasta, totul a venit parcă de sus. M-am trezit într-o zi știind exact cum vreau să arate cele două clipuri, cum să decurgă acțiunile, ce să transmită și ce să semnifice ele ca act artistic.”, povestește Sore despre momentul în care a realizat că regia era următorul pas firesc din cariera ei artistică.

sore cum sa ma las videoclip

sore cum sa ma las videoclip

Sore și-a luat misiunea de regizor în serios și a facut asta ca la carte, așa cum a învățat la școală și din experiența lucrului cu alți regizori de filme, seriale și videoclipuri: „Am conceput un moodboard vizual împărțit pe cadre, exact așa cum au ajuns să fie și montate. Tot acest moodboard a fost printat și l-am avut pe set la fiecare pas, tocmai ca să reușesc să le fac pe toate și să nu uit nimic, să mă pot concentra în toate părțile. Cu toată modestia o spun, sunt foarte mândră de mine, de toate etapele prin care am trecut pentru acest proiect, de la idee, organizare, filmare și apoi montaj, unde am stat fiecare secundă lângă editor, pentru că, realmente, nimeni în afară de mine nu ar fi putut să știe ordinea cadrelor, pentru că eu am scris și am filmat cu clipul deja montat în ochii minții.”

sore cum sa ma las videoclip

În prag de 30 de ani, statutul de regizor, pe lângă celelalte pe care le are deja de mamă, iubită, antreprenor în fashion, compozitor și interpret o fac pe Sore să se simtă o femeie puternică și împlinită: „La filmări, m-am simțit o femeie modernă, plina de curaj si putere. Mi s-a parut neobisnuit ca toti oamenii din echipa veneau să-mi ceară părerea pentru fiecare cadru, modificare sau încadratură. E flatant și mă bucur de ce a ieșit, pentru că sunt convinsă că mulți au fost sceptici în momentul în care am pornit, neîncrezători cumva. O dată, pentru că sunt femeie și în al doilea rând, pentru că nu aveau habar dacă pot și cum pot. La filmarea pentru cel de-al doilea clip, pe care îl voi lansa și public în curând, deja văzuseră montajul pentru primul și încrederea crescuse, am simțit echipa cum lucra relaxată. Mă dovedisem, cumva.”

Sore este regizor cu diplomă și, de acum, și cu portofoliu, iar acesta este doar prima manifestare dintr-un șir lung de proiecte pe care își dorește să le aibă în drumul ei artistic: „Sunt convinsă că îmi voi face multe, dacă nu toate videoclipurile de aici înainte, însă îmi doresc să lucrez și cu colegii artiști, să-mi exprim viziunea și asupra pieselor lor. Cred că prind din ce în ce mai mult curaj ca să-mi prezint arta, așa că eu văd un viitor senin, mi-ar plăcea, cine știe, să-și regizez un film de lung-metraj, poate un musical, în următorii 10 ani.”, mărturisește plină de ambiție și entuziasm Sore.

Produsa de MediaProMusic, cu muzica înregistrată la HaHaHa Production, piesa „Cum să mă las” are muzica semnată de Șerban Cazan, Sorina Mihalache și Florian Rus și textul scris de Sorina Mihalache și Florian Rus.

Categorii Lifestyle