Sore, declarație de dragoste pentru soțul ei, în cel mai nou videoclip

Sore și-a pus din nou patinele de gheață în picioare pentru filmările clipului celei mai noi piese, Dintr-o mie de femei. Piesa este scrisă chiar de ea, după ce a realizat cât de importante sunt momentele petrecute cu iubitul, mai ales după ce a devenit mamă.

„Nu știu alții cum sunt, însă pentru mine momentele de intimitate cu el, care nu sunt la fel de dese ca atunci când nu aveam copil, sunt foarte prețioase și frumoase, prin simplitatea lor. M-am gândit la toate fetele, mi-am imaginat că toate simțim cumva o declarație de dragoste, fie că e vorba despre fluturi în stomac, senzație de tăierea picioarelor sau de liniște deplină”, explica Sore esența piesei care a fost compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production.

 

Deși Sore a făcut patinaj artistic de la vârsta de 8 ani, filmările la patinoar nu au fost deloc o mișiune ușoară.

„Filmam deja de 12 ore, am ajuns la patinoar la 12 noaptea și oboseala era la cote înalte. La un moment dat, după ce m-am încălzit și am repetat tot ce aveam de patinat, am simțit un val de oboseală de mi se împleticeau la propriu picioarele, nu mai reușeam nici să tai gheața corect.

În copilărie, am făcut patinaj artistic și, desi nu mai sunt la nivelul acela, mi-a făcut o deosebită plăcere să îmi amintesc câteva dintre lucrurile pe care știam să le fac și mă bucur că am reușit să filmez cu videoclip astfel, era o dorință a mea”, povesteste Sore.

Videoclipul a fost regizat de IonuțTrandafir, aflat la prima colaborare cu artista: “Acțiunea din clipul “Dintr-o mie de femei” este o povestire în ramă. De fiecare dată când îi aude cuvintele, Sore se transpune într-o lume a viselor, o stare în care a găsit fericirea și libertatea”, sintetizează regizorul videoclipului.

Sore a lansat hituri ca “Inima”, “Different”, “Dor să-ți fie dor”, “Cand vremea e rea”, cu primele locuri in topurile muzicale si milioane de vizualizari pe YouTube.