Song Of The Day: Bruno Mars feat. Cardi B – Finesse (Remix)

Când mi s-a spus prima dată Hei, vezi că e mișto Cardi B asta”, am crezut că e o glumă. Are unghii enorme din acrilic, decorate cu cristale (și alte câteva zeci de mărgeluțe și chestii minuscule neidentificate), își punctează majoritatea frazelor cu câte un ya know what I’m sayin’?” sau cu câte un okurrr” (serios, trebuie să o auzi vorbind – recomand interviul cu Jimmy Fallon din cadrul The Tonight Show), e venită din Bronx (și se vede… ya know what I’m sayin’?), și e 100% unapologetic legat de cine e ea și cum e ea. Ceea ce o face ABSOLUT ADORABILĂ. Serios. Nu glumesc. E imposibil să nu o îndrăgești după ce o auzi.

Single-ul ei de debut – Bodak Yellow – lansat vara trecută, e nominalizat pentru două premii Grammy. În plus, versurile These expensive / These is red bottoms / These is bloody shoes” (care se referă, evident, la iconicele tălpi roșii ale pantofilor Louboutin) au provocat o creștere de 127% în numărul de căutări pe web legat de brandul Christian Louboutin. Între timp, Cardi a mai lansat un single de succes – Bartier Cardi – și a bifat colaborări cu Migos (Offset, unul dintre membrii trupei, e logodnicul ei, btw), cu Nicki Minaj, și cu Juicy J.

Cea mai recentă piesă a lui Cardi B e produsă în colaborare cu Bruno Mars – single-ul Finesse (Remix) este, după cum poți deduce din denumire, un remix al piesei Finesse, care apare pe albumul 24k Magic lansat de Bruno Mars în 2016.

Cardi B, conform unui articol pe care îl citisem recent, se află pe lista vedetelor pe care designerii au refuzat în diverse rânduri să le îmbrace. Nu mai e cazul – în clipul noii piese (care, apropo, e regizat chiar de către ea și Bruno!), stylingul lui Cardi a fost realizat de Kollin Carter (contributing fashion editor pentru ELLE Indonesia) și hainele pe care le poartă sunt semnate de Jeremy Scott.

În video, Cardi poartă jachetă Moschino, un crop top și o șapcă Jeremy Scott plus accesorii The Ruby (cercei și inel) și Chanel vintage (colier). Outfiturile (al lui Cardi și al lui Bruno), precum și întreg clipul, sunt un omagiu adus anilor ’90. LOVE <3

SHOP THE LOOK:

Jachetă Moschino – 1.396 euro – aici

Categorii Lifestyle