Soluții rapide pentru un abdomen plat și picioare tonifiate

Suntem pregătite să recunoaștem! Toate avem câteva zone ale corpului de unde grăsimea pur și simplu nu vrea să dispară, indiferent câte exerciții fizice facem sau ce alimentație avem. Înainte de a apela la operații complicate de micșorare a stomacului sau alte proceduri similare, poți încerca cu încredere câteva proceduri non-invazive care te scapă de grăsimea din zonele problematice.

Criolipoliza

Criolipoliza este un tratament non-invaziv eficient împotriva grăsimii, care elimină definitiv grăsimea prin tehnologia criogenării. Practic, se urmărește înghețarea celulelor adipoase în exces. Procedura nu este una dureroasă și se realizează prin intermediul unui aparat special conceput în acest sens. Odată efectuată această procedură de criolipoliză, grăsimea eliminată nu se va mai depune în zona respectivă. Totuși, dacă iei din nou în greutate, excesul de grăsime poate apărea în altă parte. Indicat este să te menții la o greutate constantă.

Criolipoliza este o varianta bună atunci când ai acumulări mici de grăsime în exces în zona abdominală. Nu este recomandată pentru persoanele care suferă de obezitate sau pentru persoanele care vor să scape de greutatea pe care au luat-o în timpul sarcinii.

Unde: Noblezza Beauty Clinique

Strawberry Lipolaser

Strawberry LipoLaser a ajuns acum în România prin Fit4You și este un tratament non-invaziv, nedureros, prin intermediul căruia poți pierde între 2 și 4 cm, în doar 10 minute. Zonele care pot fi tratate cu ajutorul Strawberry Lipolaser sunt următoarele: abdomen, coapse, șolduri, fese, brațe, genunchi, dar și zona de piept la bărbați, pentru că tratamentul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Unde: Fit 4 You

Împachetări la termocuvertă

Termocuverta, sau pătura termică, reprezintă o altă metodă de slăbire pe baza efectului de saună, care ajută în slăbirea localizată. Tratamentul cu împachetări la termocuvertă se poate realiza folosind ingrediente delicioase precum ciocolata, dar poate fi folosită și pentru împachetări de tot felul. Printre principalele efecte pentru care împachetările la termocuvertă sunt o opțiune bună se numără diminuarea celulitei, tonifierea corpului, îmbunătățirea circulației sângelui și reîntinerirea pielii.

Unde: Silhouette