Soluţii pentru piele cu tendinţă acneică

nina_ricci_hepta_683354

Acneea ne poate pune mari probleme atât în adolescenţă, cât şi la maturitate. Studiile arată că în prezent, 85% dintre adolescenți și 65% dintre femeile cu vârste între 25-35 ani se confruntă cu neplăcerile asociate acneei, ce este provocată de bacteriile P. acnes. Acestea se unesc în colonii, formând un biofilm rezistent la tratamente. (Foto: Ninna Ricci FW17)

Un aliat de nădejde, Laboratoarele dermatologice Ducray au descoperit singurul ingredient activ 100% natural cu efect țintit asupra biofilmului produs de acnee – inovația brevetată Myrtacine. Aceasta distruge biofilmul bacteriilor la un minut de la contactul cu pielea, inhibă până la 24 de ore formarea unui nou biofilm şi elimină rezistenţa bacteriilor.

Bazându-se pe eficacitatea inovației Myrtacine, Ducray lansează gama Keracnyl, cu produse dedicate tuturor tipurilor de ten cu tendință acneică: piele lucioasă, puncte negre și/sau roșii inflamate, cu sau fără tratament medicamentos.

Pentru igienă: Gel spumant Keracnyl. Acesta reduce coșurile și punctele negre, curăță și purifică pielea, reglează secreția de sebum, calmează și hidratează. Poate fi utilizat singur sau în asociere cu tratamentele medicamentoase. Se aplică pe față și corp de două ori pe zi.

gel-moussant_311369_fa_200ml

Pentru leziuni acneice inflamate: Keracnyl PP, singurul produs antiinflamator ce optimizează și îmbunătățește toleranța pielii la tratamentele anti-acneice, fiind numărul 1 în Franța în îngrijirea antiseboreică. Are acțiune eficientă asupra coșurilor în 7 zile (dovedită clinic) și reduce semnele persistente.

keranyl-pp-nlletube

 

Pentru puncte negre și leziuni acneice recidivante: Keracnyl Control, care deblochează porii, reduce punctele negre cu 90%, rduce excesul de sebum și previne recurența. Poate fi folosit pentru întreținerea după tratamentele medicamentoase.

creme-keracnyl-control-30ml-1

Pentru piele cu tendință de acnee severă tratată cu retinoid oral: Keracnyl Repair, singura îngrijire adjuvantă care garantează reparare și hidratare intensă, reface echilibrul stratului hidrolipidic al pielii și asigură toleranță maximă. Reduce cu 97% semnele de uscăciune, este hipoalergenic și non-comedogenic. Beneficiază de sistemul Cosmetică Sterilă (formula rămâne intactă pe toată durata utilizării, 0%  conservanți).

creme-repair-keracnyl-50ml-1

Produsele Keracnyl se pot găsi în farmacii.

Foto: hepta.ro