Soluții eficiente pentru părul uscat și lipsit de strălucire

Părul uscat și tern este rezultatul proceselor agresive și chimice, procese la care ne supunem podoaba capilară în fiecare zi. Pentru o coafură impecabilă, avem nevoie de ustensile ce acționează la temperaturi ridicate, iar astfel riscăm o deteriorare rapidă a firului de par. Consecințele? Părul își pierde strălucirea și capătă acel aspect mat, inestetic, care trădează un fir de par degradat. Astfel, acesta nu mai este capabil să reflecte lumina.

Soluția acestei probleme nu constă în renunțarea la serviciile de coafare, ci în urmarea unei rutine de îngrijire a părului, concepută special pentru a reda strălucirea pierdută a acestuia.

Avem o veste bună: Kérastase a decodat secretul strălucirii. Din dorința de a duce strălucirea la un alt nivel, Kerastase Elixir Ultime se relansează într-o formulă mai puternică, pentru a oferi mai multă hrănire, durabilitate și strălucire părului tău. Cu un mix bogat format din ulei prețios de camelie (pentru suplețe și strălucire de durată) și ulei sacru de marula – ingredientul vedetă al gamei – uleiul Kérastase Elixir Ultime îți răsfață părul cu un strop de aur pentru o strălucire intensă, ca de oglindă.

Venerat pentru calitățile sale nutritive, uleiul sacru de marula este obținut prin presare manuală din arborele ce poartă același nume și este folosit de secole în ritualurile de înfrumusețare datorită proprietăților sale miraculoase de sublimare a pielii și a părului.

Gama Kérastase Elixir Ultime înglobează patru produse ce au roluri diferite în rutina de îngrijire a părului, acoperind toți pașii pe care trebuie să ii urmezi:

  • CURĂȚARE cu ajutorul șamponului Kérastase Elixir Ultime Le Bain, infuzat cu ulei, ce conferă strălucire timp de 48h; 
  • TRATARE cu ajutorul Kérastase Elixir Ultime Le Masque, mască infuzată cu ulei sacru de marula ce are rolul de a hrăni firul de păr și de a oferi un efect anti-electrizant, ce rezistă până la 96h; 
  • TEXTURIZARE folosind una din cele două variante ale uleiul versatil Kérastase Elixir Ultime – L’Huile Originale sau L’Huile Rose (destinat părului vopsit) – care oferă hrănire în profunzime, netezire, catifelare și termoprotectie până la 230 grade. 

Un asemenea răsfăț nu poate fi complet fără o experiență senzorială! Datorită aplicării a trei parfumuri diferite, provenite din trei familii olfactive, la fiecare utilizare descoperi o nouă aromă, un parfum reprezentativ și seducător.

Produsele pot fi găsite în saloanele partenere Kérastase (https://hair-salons.kerastase.com/) sau pot fi achizitonate online de pe site-ul vedo.ro și în curând de pe site-ul evolutionbymc.ro.