#bodyshape: 8 soluții ca să elimini celulita

Să ridice mâna sus cine crede că e timpul să scăpăm de celulita inestetică de pe abdomen, fese și coapse!

Mai mult soare, mai mult chef de picioare dezgolite. Dar, după o iarnă presărată cu gustări și prea puțină mișcare, să ai o piele netedă, fără aspect de portocală (așa cum este prietenos numit felul în care arată celulita) este o provocare.

Din fericire, avem la îndemână 3 trucuri ca să elimini celulita rapid:

Masaj anticelulită
Una dintre cele mai plăcute și eficiente metode de reducere a celulitei este masajul. Acesta are ca scop diminuarea stratului adipos, netezind zonele afectate.
Dacă este realizat corect, acest masaj nu trebuie să doară și nici să lase urme sau echimoze. Dimpotrivă, ar trebui să îți aducă mai multe beneficii, printre care: îmbunătățirea sistemului imunitar, stimularea circulației sangvine, dar și îmbunătățirea aspectului pielii, care devine mai fermă. Rezultatele devin vizibile de la primele ședințe de masaj anticelulitic. Dar, dacă vrei să ai cele mai bune rezultate care să dureze și un timp îndelungat, masajul trebuie completat de o dietă echilibrată (fără zahăr), dar și de exerciții fizice regulate. La finalul orei de masaj, dacă vrei să te menții în formă, rămâi și la o oră de Pilates – s-ar putea să îți descoperi o nouă pasiune.
Descoperă mai multe aici: movementstudio.ro.

Cele mai eficiente 5 produse cosmetice pentru ameliorarea aspectului de portocală:

1. Ulei pentru tonifierea pielii Clarins Contouring Body Oil, 190 lei

2. Ser Teaology Black Tea Anticellulite Slimming Concentrate, 140 lei

3. Ulei pentru masaj anticelulitic Elmiplant Cellufight!, 20 lei

4. Cremă Collistar Maxi-Size Anticellulite Draining Gel-Mud, 240 lei

5. Exfoliant corp Douglas Exfoliating Body Scrub, 18,50 lei

Tratamente la salon
Noile tehnologii ne pun la dispoziție tratamente mult mai eficiente de eliminare a celulitei. Azi îți povestesc despre Eximia.
Avantajele eliminării celulitei cu Eximia?
Eximia ajută organismul să elimine grăsimile nedorite din straturile cutanate, dar și toxinele și apa acumulate în straturile pielii, modificând aspectul inestetic cauzat de celulită. Acest tratament are mai multe avantaje: te ajută să slăbești intensiv, elimină vergeturile, remodelează și sculptează corpul. Rezultatele aparatului Eximia sunt mult mai bune și mai longevive decât metodele tradiționale de eliminare a celulitei și se bazează pe un masaj extrem de profund. Este recomandat persoanelor care au fluctuații de îngrășare și slăbire sau după naștere.
Tratamentul este non invaziv și poate fi făcut pe orice zonă a corpului: brațe, abdomen, coapse, gambe sau alte zone. După câteva ședinte de eximia pentru eliminarea celulitei aceasta este redusă în proportie de 90%. Sună bine, nu? Este adevărat că depinde de organismul tău dacă sunt necesare mai multe sau mai puține ședințe.
Te poți programa aici: art-estetic.ro.

Foto: pexels, PR.