Soluția pentru un păr sănătos? Un ritual de frumusețe structurat în 3 pași simpli

Este momentul să îți revizuiești un pic rutina de frumusețe și de îngrijire. Să ai grijă ce produse de coafat folosești și să ții cont de sfaturile specialiștilor, pentru a avea un păr frumos și sănătos, cât mai mult timp. Iată câteva tipsuri!

  1. Îți agresezi părul ud ?

E bine să știi că părul ud e cel mai sensibil. În niciun caz, nu îl pieptăna și nu îl coafa agresiv, atunci când e ud! Răbdarea este esențială. Și, complet interzis să folosești placa sau ondulatorul atunci când părul este încă umed. Așteaptă ca acesta să fie uscat măcar în proporție de 70% înainte de a-l coafa. Altfel riști să îl deteriorezi!

L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier este o mască hrănitoare, perfectă pentru părul uscat și deteriorat.

  1. Spray leave-in

Când părul e umed și vrei musai să îl perii, atunci ai nevoie de produse leave-in (fie sub formă de balsam, spray sau cremă). Și, desigur, de un pieptene cu dinți rari. Un produs leave-in acționează asemenea unui tratament. Lasă părul moale, ajută la descurcarea lui și oferă nutrienți care îl întăresc și îl fac mai elastic.

Conditioning Leave-In Spray de la Wella Eeéments nu conține sulfați, parabeni și coloranți artificiali.

  1. Scalpul este sănătos?

Un păr puternic și sănătos are nevoie de o bază pe măsură. Așadar, un scalp sănătos este esențial pentru un păr strălucitor. O dată pe săptămână, folosește un produs special conceput pentru curățarea scalpului – acesta este un pas care face diferența în cazul unui păr stresat şi supraîncărcat cu produse de styling şi reziduuri.

Factorii nocivi precum căldura, frigul sau substanțele chimice încalcă bariera  protectoare a scalpui, penetrând pielea. Acesta reacționează, prezentând inflamații, roșeață, mâncărimi și tensiune.

Folosiți samponul Pantene Micellar Purify & Noursh și veți vedea diferența!