Sofia Vergara este din nou actrița de televiziune plătită cel mai bine

Forbes a publicat tradiționalul top al celor mai bine plătite actrițe de televiziune, iar Sofia Vergara ocupă, pentru al șaselea an la rând, primul loc, cu venituri de 41,5 milioane de dolari.

Bineînțeles, o bună parte din această sumă este reprezentată de salariul actriței din Modern Family, unul dintre cele mai populare seriale din toate timpurile, care, anul acesta, a ajuns la sezonul cu numărul nouă. Pentru fiecare episod din Modern Family, Vergara primește 500 000 de dolari. În plus, actrița are contracte de imagine cu Head & Shoulders, Pepsi și CoverGirl, dar și o linie de parfumuri în colaborare cu Avon, colaborări care i-au adus foarte mulți bani în cont.

Kaley Cuoco, protagonista din The Big Bang Theory, ocupă a doua poziție în topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune, cu un venit anual de 26 de milioane de dolari. Deși Kaley Cuoco are un salariu mai mare decât Sofia Vergara, câștigând aproximativ 900 000 de dolari pentru fiecare episod al serialului, aceasta are mai puține colaborări în afara televiziunii.

Kaley Cuoco

Ellen Pompeo, Meredith Grey din Grey’s Anatomy, și Mindy Kaling, vedeta serialului The Mindy Project, ocupă al treilea loc, fiecare având un venit anual de 13 milioane de dolari. Pe următoarea poziție se află Mariska Hargitay, agenta Olivia Benson din Law & Order, cu 12,5 milioane de dolari.

Ellen Pompeo

Din top mai fac parte Julie Bowen, din Modern Family și Family Guy, cu 12 milioane de dolari, Kerry Washington, protagonista dramei politice Scandal, cu 11 milioane de dolari, Priyanka Chopra, actrița de origine indiană care joacă rolul lui Alex Parrish din Quantico, cel mai popular serial cu agenți FBI al momentului, care a adunat venituri de aproape zece milioane de dolari, și Robin Wright, fascinanta Claire Underwood din House of Cards, care a câștigat nouă milioane de dolari în ultimul an.

Robin Wright

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle