Smiley, un nou concert la București – Sala Polivalentă, pe 22 decembrie

smiley

După ce toate biletele la concertul de pe 21 decembrie au devenit sold-out, Smiley anunță încă un concert, pe 22 decembrie, la Sala Polivalentă, București, iar biletele sunt disponibile aici. Concertul face parte din maratonul muzical @Smiley_Omul, cel mai mare turneu național susținut de un artist român.

smiley

Până să ajungă cu concertul la București, turneul @Smiley_Omul a fost un adevărat maraton, cu un bilanț care depășește toate recordurile de pe piața concertistică din România: șase săptămâni de turneu, 14 orașe, peste 5 500 de km parcurși, peste 20 tone de aparatură tehnică folosită la fiecare concert, peste 50 de ore de muzică live, zeci de mii de fotografii și îmbrățișări cu Smiley la finalul concertelor, 35 000 de spectatori, aproximativ 200 de oameni implicați în organizare.

smiley

@Smiley_Omul a fost un turneu cât o viață de om și nu mă refer la cifre și bilanțuri, ci la emoțiile trăite și simțite de mine în cel mai mare turneu pe care l-am facut eu până acum. A fost cel mai frumos schimb de energie cu putință la fiecare concert, miile de mâini ridicate, refrenele cântate împreună, îmbrățișările copiilor de la finalul concertelor, bucuria transferată de la fiecare om în parte către mine mă fac să fiu recunoscător și copleșit.”

smiley

”Mi-am dorit să fac un turneu despre om, cu toate emoțiile, etapele, dar și imperfecțiunile sale, mi-am dorit să construiesc un show actual, complet, în care muzica, tehnologia, set-up-ul impresionant al scenei sa se împletească perfect cu sensibilitatea din fiecare dintre noi și am primit în schimb enorm. Mulțumesc fiecărui om care a ales să trăiască alături de mine povestea @Smiley_Omul”, a declarat emoționat Smiley, pregătit să susțină ultimele acte din maratonul său concertistic din 2019.

Categorii Lifestyle