Smiley si producatorii americani vor avea sesiunile muzicale #MusicJourney la un castel medieval din Transilvania

Smiley va face parte din echipa celor cinci producatori romani prezenti la cea mai mare sesiune muzicala internationala din Romania, organizata de HaHaHa Production, intre 18 si 23 mai, pentru a marca 11 ani de existenta. #MusicJourney este o tabara creativa care ii va aduce in acelasi loc pe producatorii celebrilor artisti Rihanna, Madonna, Beyonce, Eminem sau Adele cu producatorii cei mai importanti din echipa HaHaHa Production pentru a crea hiturile de maine ale celor mai mari nume din industria muzicala mondiala.

Timp de o saptamana, 11 dintre cei mai cunoscuti compozitori si producatori muzicali din lume vor merge la Studiourile HaHaHa Production, dar si la un castel medieval din Transilvania pentru a lucra impreuna cu Smiley si producatorii din echipa sa, Serban Cazan, Dorian, Vladimir Coman si Lucian Nagy la urmatoarele hituri din muzica de pretutindeni, cu producatorii afiliati companiei din LA, Milk&Honey Management.  Gazda artistilor la castel va fi Chef Samuel, care le va gati in parteneriat cu Kaufland, iar meniul va include si traditionalele sarmalele romanesti, dar si mancaruri rafinate din bucataria internationala.

Cred ca este un moment cu greutate in istoria noastra, a tuturor si a HaHaHa Production. Noi am mai facut sesiuni muzicale, dar intalnirea de acum cu Milk and Honey este de departe cea mai complexa si importanta. Vom sta la masa cu niste giganti care sunt curtati de toate starurile internationale”, povesteste Smiley.

Serban Cazan, veteranul echipei si Head of Production la HaHaHa Production, crede ca a venit timpul sa culeaga roadele muncii lor sustinute: “Noi organizam sesiuni de scriere de cinci ani, cu multi producatori internationali. #MusicJourney este un rezultat asteptat, dar nu neaparat previzionat, era un next-level sa facem un camp cu o companie de A listers. Milk and Honey este una dintre cele mai prolifice companii americane de management muzical.”

Dorian, si el compozitor si artist din potofoliul HaHaHa Production cu care Smiley a scris “Aprinde scanteia”, se va numara printre compozitorii #MusicJourney: “Este o oportunitate foarte specialã. Mã bucur de fiecare datã când avem ocazia sã lucrãm cu producãtori şi writeri care au un profil  internațional şi care au la activ nişte creații care se bucurã de succes global. Pe lângã şansa de a interacționa cu aceşti autori şi de a învãța din aceastã experiențã, cred cã putem arãta cã în România existã oameni care pot livra muzicã la standarde ridicate, profesioniste, pentru teritorii în care industria muzicalã existã şi este o sferã de business importantã.”

Cinci echipe mixte formate din artisti, producatori muzicali si compozitori vor crea continut muzical in tabara de creatie gazduita de echipa de la HaHaHa Production. Oak Felder, Jessica Harloe, James Newman, Steven Puth ,Wayne Hector, Simon Says, Josh Record, Ollie Green,  Sebastian Kole sunt doar cativa dintre cei care vor face echipe mixte cu echipa romana de la HaHaHa Production si care au in palmares premii Grammy castigate si hit-uri care au dominat topurile Bilboard, cu compozitii pentru artisti uriasi precum Rihanna, Madonna, Sting, Britney Spears, Beyonce, Jay-Z, Eminem, Mariah Carey, Toni Braxton, Adele, Lana del Ray, Luis Fonsi, Justin Bieber, Duffy, James Blunt, One Direction, The Weeknd sau Nicki Minaj.

Categorii Lifestyle