Smiley și Cabron lansează piesa „Cine-i salvează pe eroi?”

Smiley lansează alături de Cabron „Cine-i salvează pe eroi?”, o piesă despre eroii de azi, condamnați să fie muritorii de mâine.

Lansată acum, dar compusă cu câteva luni în urmă, piesa „Cine-i salvează pe eroi?” este o invitație din partea lui Smiley la respect și dragoste necondiționată:

„Este cel mai bun moment ca oamenii să devină conștienți că sunt interconectați, că acțiunea fiecăruia contează și determină binele sau răul celorlalți. Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute, fără a aștepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viața lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor și erou pentru cei din jur.”, spune Smiley.

„Îmi doresc ca fiecare om care ascultă această piesă să fie atent la versuri și să-și creeze propria imagine, colorată sau gri, despre eroii din viața lui sau despre eroul care este el în viețile celor din jur. Este un exercițiu foarte bun de sinceritate, de constiinta, de realitate, de respect.”, adauga Smiley.

“Piesa este nu doar un omagiu adus oamenilor care mișcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea stă în case, este pentru toți oamenii care au făcut ceva important pentru cineva în locul potrivit, la momentul potrivit. Ca ai salvat o viata, ca ai salvat chiria pe o luna a unui prieten, ca ai făcut un cântec sau un vers care a mișcat oameni atunci când aveau nevoie, ca ai apărut cu o gluma buna atunci când omul de lângă tine era “la pământ” sau ca ai grija de familia ta indiferent de vremuri, ei bine, Eroule, piesa asta este pentru tine! Poate nu toată lumea îți mulțumește, dar oamenii da.”, adaugă Cabron.

Produsă de HaHaHa Production, cu un artwork semnat de Alexandru Lupas si Dragos Dinca, „Cine-i salvează pe eroi?” are muzica semnată de Lucian Nagy, Smiley, Serban Cazan și Roland Kiss, iar versuri sunt scrise de Smiley și Cabron.

Categorii Lifestyle