Smiley lansează un cântec despre nimic

În spiritul serialului ”Seinfeld”, al cărui mare fan este, Smiley lansează videoclipul piesei ”Song About Nothing”, filmat în Los Angeles.

“Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toții facem multe lucruri când spunem că facem “nimic”. Mi s-a părut o temă inedită și foarte funny, am căutat și am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, așa că am decis să abordez eu această temă nouă, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva. Eu sunt și un mare fan al serialului ”Seinfeld”, care este cel mai mai tare serial despre nimic și mi-am dorit și eu să fac o piesă despre nimic care să spuna ceva și nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut.”, declară Smiley.

smiley song about nothing

Clipul piesei ”Song About Nothing” s-a filmat de către o echipă de finlandezi stabiliți în America, în mai multe zone din Los Angeles – downtown, pe plajă, la ocean, lângă un stadion, iar filmările au început dimineața, la răsărit și s-au terminat cu un dans pe plajă cu toate cele 30 de personaje care au jucat în poveste.

smiley song about nothing

Videoclipul ”Song About Nothing” beneficiază și de versiunea 2D. Ne-am dorit să ilustrăm ideea de a fi 2D într-o lume 3D, iar eu sunt oricum pasionat de jocuri pe calculator, așa că aducerea în realitate a look-ului de joc mi s-a părut genială. Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumarate reacții pozitive pe străzile din America. Se oprea lumea să facă poze cu el și să-l învețe diverse lucruri cand îl vedea dezorientat”, adaugă Smiley. 

Categorii Video