Smiley lansează „Ce mai faci, străine?”, piesa nouă și videoclip cu challenge inclus

„Ce mai faci, străine?” întreabă Smiley în noua sa piesă al cărei videoclip aduce și un challenge pentru cei care-l văd: un mesaj ascuns în detaliile vizuale ale clipului care va aduce și o recompensa directă pentru cei care îl descoperă. Aflat în America pentru a face muzică alături de o parte din echipa HaHaHa Production, Smiley lansează „Ce mai faci, străine?”, o piesă despre ce rămâne după ce trece iubirea dintre doi oameni.

„Oricine ajunge în punctul în care se desparte de oamenii dragi, nu avem cum să-i păstrăm în viața pe toți cei pe care îi iubim, din diverse motive ne despărțim de iubiți sau iubite, de prieteni buni, de oameni din familie, așa e viața. Eu am simțit să scriu și să cânt despre momentul reîntâlnirii cu un om din trecut pe care l-ai iubit și avalanșa de sentimente și tensiuni pe care le simți când îți dai seama că îl cunoști pe acel om, dar de fapt nu-l mai cunoști deloc, pentru că te leagă de el doar amintiri foarte îndepărtate și nimic din prezent.”, povesteste Smiley.

Inspirata din propriile experiente ale lui Smiley, „Ce mai faci, straine?” are un mesaj puternic si categoric menit sa ajunga la toti cei care au trecut prin diferite despartiri in viata: „Am vrut sa captez momentul reintalnirii cu oamenii din trecut care este unul de stangacie la inceput, dar care devine foarte transant dupa o analiza sincera. Ai in fata o persoana cu care ai impartit cele mai profunde trairi, de care te leaga o gramada de amintiri, dar care totusi este atat de diferita de cea pe care ai lasat-o in urma, incat iti vine sa spui: „Salut! Ce mai faci, straine?”. Atunci este momentul in care ajungi sa te intrebi ce ne mai ramane daca nu simtim nimic”, povesteste Smiley care compara situatia cu un copac proaspat taiat care la inceput isi pastreaza culoarea cruda, dar in timp totul se schimba, lemnul se usuca si devine doar o amintire a celui care a fost inainte de taiere.

Co-productie Cat Music si HaHaHa Production, cu muzica facuta de Smiley, Serban Cazan si Marius Pop, cu versurile compuse de Smiley si mix-masterul semnat de Lucian Nagy, „Ce mai faci, straine” este o piesa al carei refren Smiley l-a cantat intr-o prima auditie intr-o emisiune de radio acum ceva timp si de atunci primeste constant mesaje de insistenta de la oameni pentru a fi lansata oficial. „E doar o coincidenta ca am cedat insistentelor si lansez aceasta piesa acum cand sunt „strain” in America, dar vin si cu ceva in plus. Ii provoc pe cei care urmaresc clipul sa gaseasca mesajul ascuns in imagini. O sa fie foarte fun pentru cei care-l descopera, promit.”, spune Smiley care va da detalii despre provocarea inclusa in clip zilele urmatoare.

Categorii Lifestyle