Skincare Update: 3 produse care fac minuni pe timpul nopţii

Christian Dior

În epoca digitalizării, a lipsei complete de timp şi a multitasking-ului , cea mai bună veste care vine din industria de beauty este aceasta: acum poţi să ai parte de tratamente de înfrumuseţare și în timp ce dormi.

Iată că noaptea este într-adevăr un sfetnic bun, mai ales în ceea ce priveşte tenul tău, între orele 1 şi 3 a.m, când are loc reînnoirea celulară. Astfel, cremele special concepute pentru a acţiona pe timpul nopţii devin aliaţi de nădejde. Şi, chiar dacă nu reuşeşti să dormi 8 ore, sau măcar să pui capul pe pernă înainte de ora 1, produsele te ajută să rezolvi mai multe probleme decât ţi-ai fi imaginat vreodată.

Ultra-hidratantă, masca Energie de Vie Nuit de la Lancôme ajută pielea să îşi recapete strălucirea. Cu o textură incredibil de delicată, asemănătoare unui balsam, produsul îţi dă o stare de confort încă de la aplicare. Energie de Vie Nuit e îmbogăţită cu extract de rădăcină de rhodiola, care re-energizează şi şterge semnele de oboseală, cu rădăcină de yam, care hidratează intens, şi extract de genţiană, care conferă pielii luminozitate. În plus, ajută la întărirea barierii naturale a pielii şi menţine un nivel ideal de hidratare, prin textura sa care se transformă în apa în contact cu pielea. În plus, temperatura îi scade cu 1.8 °C,  pentru o senzaţie intensă de prospeţime.

Lancome
Masca Energie de Vie Nuit, Lancôme

Dacă nu aţi încercat până acum, uleiul facial Midnight Concentrate Recovery de la Kiehl’s , probabil nu sunteţi întocmai convinse că există vreun produs pe piaţă, care să refacă aspectul pielii până dimineaţa. Ei bine, asta urmează să se schimbe. Cu ingrediente naturale 99.8%, Midnight Concentrate Recovery regenerează, reface şi îi dă pielii un aspect sănătos. Acţiunea sa se sincronizează perfect cu activitatea naturală a pielii de pe timpul nopţii, când aceasta este mult mai receptivă şi absoarbe ingredientele mult mai rapid.

Kiehl's
Ulei facial Midnight Concentrate Recovery, Kiehl’s

Turnaroud Overnight Revitalizing Moisturizer de la Clinique vine cu o formulă care lucrează peste noapte pentru a face ca pielea să fie mult mai luminoasă a doua zi. Aceasta oferă acea infuzie de energie atât de necesară pielii, care o ajută să se refacă în timpul somnului, reduce lipsa de strălucire şi efectele nocive ale razelor solare. În plus, hidratează pielea în profunzime.

Clinique
Turnaroud Overnight Revitalizing Moisturizer, Clinique

Foto: hepta.ro