Skincare la puterea a treia

Elmiplant ne surprinde din nou cu lansarea gamei Hyaluronic 3D. Dedicată persoanelor cu vârste de peste 35 de ani, linia cuprinde trei produse destinate îngrijirii tenului: cremă de zi, cremă de noapte şi cremă pentru ochi. Cu un puternic efect hidratant, acestea îi redau pielii elasticitatea şi fermitatea. În plus, au o textură extrem de plăcută, care se absoarbe imediat în piele.

Eficienţa noii game se datorează unei formule avansate, cu triplu sistem de acid hialuronic. Astfel, produsele încapsulează acid de hialuronic de umplere (care acţionează ca agent de umplere dermică şi netezeşte suprafaţa pielii după aplicare), acid hialuronic de greutate moleculară mică (pătrunde şi straturile profunde ale epidermei şi ajută la reducerea vizibilă a liniilor fine, îmbunătăţind elasticitatea pielii) şi stimulatorul acidului hialuronic (care ajută la stabilirea nivelului optim de acid hialuronic prin stimularea sintezei sale naturale şi reîînoirea acestuia).

Crema antirid de zi cu SPF 15 protejează tenul împotriva factorilor de mediu, constituind totodată o bază ideală de machiaj. Imediat după aplicare, pielea devine catifelată şi luminoasă. Vestea bună este că, folosită constant, aduce beneficii rapide. Studiile clinice au demonstrat că după şase zile, lungimea ridurilor este redusă cu până la 8%.

Întrucât pe timpul nopţii pielea absoarbe mult mai bine ingredientele active, crema antirid de noapte Hyaluronic 3D de la Elmiplant acţionează în profunzime. Se întinde uşor, nu lasă urme şi are o textură de cremă, cu uşoară senzaţie de gel. După o lună de la utilizare, se remarcă reducerea lungimii ridurilor cu până la 24%.

Cu o formulă adaptată zonei sensibile din jurul ochilor, dar totodată menită să aibă un puternic efect antirid, crema prentru ochi e un must-have. Privirea devine instant proaspătă şi luminoasă.