Skincare: 3 produse noi pentru sezonul primăvară-vară 2018

Odată cu venirea primăverii, se schimbă atât vremea cât și rutina de skincare, așa că am pe listă câteva produse noi pentru sezonul de primăvară-vară. Iată câteva dintre ele:

Produse anti-îmbătrânire de la ELEMIS

Un brand de lux 100% Britanic, ELEMIS crede într-o abordare personală, concentrată pe dialog, a nevoilor specifice ale pielii pentru fiecare client.

Câștigătoare a peste 33 de premii internaționale din industria cosmeticii, Pro-Collagen Marine este o cremă cu efect anti-îmbătrânire, care acționează clinic prin extractul pur de Padina Pavonica. Crema de zi echilibrează metabolismul pielii și stimulează regenerarea celulară prin creșterea substanțială a cantității de glucosaminoglicani din piele.

ELEMIS a lansat împreună cu designerul Karen Mabon o ediție limitată a cremei ELEMIS PRO COLLAGEN MARINE, disponibilă acum în varianta de 100 de ml, într-un ambalaj foarte special, cu scopul de a oferi un produs de lux la un preț accesibil.

elemis-produse-noi-primăvară-vară

Setul Pro-Collagen Starter Collection este un cadou ideal pentru orice iubitoare a produselor de îngrijire. Conține 4 produse must-have care împreună formează kit-ul perfect pentru rutina tenului tău:

Pro-Collagen Cleansing Balm 20g & prosop

Pro-Collagen Marine Cream SPF30 30ml

Pro-Collagen Advanced Eye Treatment 15ml

Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Mask

 elemis-produse-noi-primăvară-vară

Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Noua formulă Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate ne întâmpină cu o cantitate sporită de Vitamina C (12.5%) față de varianta inițială (10.5%). În plus, cei de la Kiehl’s au adăugat în această formulă și acid hialuronic care, împreună cu Vitaminca C, promit rezultate mai bune și mult mai rapid vizibile. După primele utilizări, serul s-a dovedit a fi mai eficient decât prima versiune a sa, reușind să diminueze atât liniile fine cât și ridurile adânci, într-un timp record. S-a observat și o îmbunătățire considerabilă la nivelul pielii, aceasta devenind mai netedă și mai luminoasă.

kiehls-produse-noi

L’Oreal Smooth Sugars Scrubs

Înainte de toate, avem nevoie de un ten exfoliat. Impurități, celule moarte, praf – toate se acumulează pe parcursul unei singure zi. Imaginează-ți cum se simte pielea ta după o săptămână!

În acest sens, pentru a ne ajuta să obținem un ten exfoliat și sănătos, L’Oreal lansează Smooth Sugars-3 scrub-uri cu 3 tipuri de zahăr. Un scrub are nevoie de doar 3 minute pentru a exfolia în mod delicat pielea, lăsând-o catifelată și pregătită pentru a înfrunta orașul :).

Pentru tenul uscat, care are nevoie de hrănire, se recomandă scrub-ul cu unt de cacao, Nourish Scrub, în timp ce pentru tenul tern se potrivește Glow Scrub, care are în compoziție ulei din sâmburi de struguri. Cel mai des întâlnit tip de ten este cu siguranță cel mixt/gras, iar pentru el L’Oreal a lansat Clearing Scrub cu semințe de kiwi.

În plus, orice scrub-uri ai alege, le poți folosi și pentru buze. Abține-te să nu le mănânci, pentru că toate au un miros delicios!

produse-noi-primăvară-vară